„'Malá rodinná oslava', kterou pro mě uspořádala rodina a pár přátel, se proměnila ve vítání desítek kolegů a kamarádů. Byl to pro mě šok! Krásný šok!!“ přiznala s odstupem několika dní na sociální síti Dagmar Havlová a poděkovala své dceři Nině (46), která to všechno zorganizovala, zpěvačce Olze Lounové (42), co se postarala o výzdobu, a Martině Jandové (52), kterou nazvala „ženskou do nepohody“ a která o jejím životě natočila dokument, jenž odvysílala CNN Prima News. 

Na narozeninovém večírku, který se konal na Občanské plovárně hned u Vltavy, nechyběli třeba Dagmařini kolegové z filmů Vlastníci či Dědictví aneb Kurvahošigutntág - tedy například Tereza Ramba (33), Miroslav Donutil (72) či Bolek Polívka (73). Ten jí prý řekl, že ve Francii by oslavila 30 a 30 a 10. „Pro mě ale číslo 7 je číslo šťastné, nic naplat,“ uzavřela spokojená oslavenkyně.

„Virtuální detox mi udělal dobře, ale už se začínám probírat dopisy, květinami, dárky téměř nepřetržitě! Děkuji! Děkuji! Děkuji! Leč - není v mých silách odpovědět všem. Ani kdyby mi bylo 20. Omlouvám se,“ uvedla na instagramu a vypíchla především blahopřání od prezidenta Petra Pavla (61) a prezidentky Zuzany Čaputové (49), co ocenili hlubokou stopu, kterou Havlová v české tvorbě (a vlastně i coby Veškrnová v té československé) zanechala.

„Já bych se rád připojil k řadě gratulantů a chtěl bych vám popřát nejenom pevné zdraví, ale také dobrou náladu, pohodu, a chtěl bych vás vidět v tak dobré náladě, jako jsem vás naposledy viděl při inauguraci, a samozřejmě také hodně lidí kolem vás, kteří vás mají rádi a budou vám dělat prostředí příjemným. Všechno nejlepší,“ uvedl nový český prezident.

„Ve své herecké profesi jste ztvárnila množství nezapomenutelných rolí, kterými jste potěšila české i slovenské diváky. Tu úctu si zasloužíte,“ řekla ve svém videovzkazu zase slovenská prezidentka.

Video
Video se připravuje ...

Unikátní otevřená zpověď Dagmar Havlové Veškrnové při příležitosti jejího životního jubilea CNN Prima News

Pod příspěvkem Havlové pak následovala další nálož gratulací a přání, třeba od hereček Jitky Čvančarové (49), Barbory Seidlové (41) a Terezy Brodské (54), spisovatelek Haliny Pawlowské (68) a Báry Nesvadbové (48), modelek Jitky Boho (31) a Daniely Peštové (52), a také třeba od módní návrhářky Blanky Matragi (70). Jejich vinšování a slova plná lásky si můžete přečíst v naší galerii.

Fotogalerie
204 fotografií