Druhého ledna sdílela na instagramu bývalá manželka ex-prezidenta Václava Havla (†75) své selfíčko s popiskem.

 „A teď narychlo na slavnostní výroční koncert samostatnosti českého státu do Rudolfina. Na pozvání premiéra Fialy. Měla jsem na to půl hodiny. Také v úprku dne zapomínáte?“ vtipkovala Dagmar Havlová u fotky, na které jí to ohromně slušelo. Díky svěžímu make-upu, který si dokázala udělat docela sama, doslova o dvacet, třicet let omládla.

A s účesem, co také podtrhnul její nečekaně mladistvý vzhled (opravdu by někdo dokázal uvěřit tomu, že koncem března oslaví kulaté sedmdesátiny?!), jí pomohl talentovaný kadeřník. „Přijel hned!!! Děkuji!!“ libovala si a připojila i několik instastories, v nichž snad mimoděk ukázala, jak to u ní doma vypadá. Do záběru se totiž dostalo například působivé dřevěné schodiště a zeď plná obrazů, anebo bílá koupelna se zajímavými, barevnými dekoracemi.

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová – holka z porcelánu všechny překvapila svým smyslem pro humor Videohub

„Česká filharmonie má Antonína Dvořáka v malíčku. Snění, odevzdání se hudbě, povznesení, létání, radost, splynutí, dojetí, vlastenectví, hrdost. Česká filharmonie, jsem na vás pyšná. Děkuji za nevšední zážitek,“ dodala dáma, kterou ve světě filmu proslavila například komedie Holky z porcelánu či krimi snímek Holka na zabití, patrně po skončení akce, na níž byla bez přehánění klenotem. A vy se na střípky z jejího domova můžete podívat do naší galerie...

Fotogalerie
51 fotografií