Mladá fotografka Denisa Grossová tvořila po dlouhou dobu pár s fotografem Robinem Puškášem. Byli spolu víc než 5 let, dokonce přišly i zásnuby, jenže místo svatby nakonec vše skončilo rozchodem. Nyní se dívce rozpadl i druhý vážný vztah.

Půl roku se vídala s kolegou, tanečníkem a choreografem Dominikem Jandusem. Zamilovali se při práci na muzikálu Bratři, ale nakonec jim to nevydrželo. „Už spolu nejsme, nebylo to prostě to pravé,“ přiznala nyní pro Super.cz Denisa.

Ta se to snaží bráti pozitivně. „Myslím, že na mě ten pravý určitě někde čeká. Ale není potřeba spěchat,“ doplnila Grossová, u ní se spekulovalo, že už má ale za expřítele náhradu.

Na začátku roku totiž byla se sestrou Natálií(19) na dovolené v Dubaji a narazily tam na influencera a jednu z hvězd reality show Like House Adama Kajumiho (22). Právě s Denisou se k sobě hodně měli a vypadali úplně jako pár...

Třeba to byla ale jen náhoda. Každopádně na nějaké smutnění nemá Grossová stejně čas. „Se ségrou jsme rozjely youtube kanál, moc mě to baví, často fotím, čeká se svatební sezóna focení,“ dodala dcera Stanislava a Šárky Grossových.

VIDEO: Sestra Denisy Natálka: Ráda se bojím, v noci si sama pouštím horrory!

Video
Video se připravuje ...

Natálie Grossová: Ráda se bojím, v noci si sama pouštím horrory! Markéta Reinischová

Fotogalerie
43 fotografií