Dcery bývalého premiéra České republiky Stanislava Grosse (†45) Natálie a Denisa si na hmotnou nouzi stěžovat nemohou. Před chladem české zimy utekly do prosluněné Dubaje. Shodou okolností tam přitom narazily na dalšího z řad české zlaté mládeže, influencera a jednu z hvězd reality show Like House Adama Kajumiho (22). 

Kajumi na svém instagramu tvrdí, že šlo o náhodné setkání. Na snímcích to ale vypadá, jako by se trojice znala už věky a se starší Denisou dokonce působí skoro jako pár. 

"Normálně #couplegoals," zareagoval na fotografie, na kterých si s Denisou v objetí navzájem ochutnávají svoje drinky. "No úplně," reagovala se smajlíky naznačující smích Denisa. 

Při pohledu na rozesmátou dvojici v bazéně si fanoušci neodpustili pár poznámek. "Že by nová láska?" ptal se jistý Péťa. "Moc vám to sluší," chválil zase Fanda. 

Nečekanou společnost si ale užívala i mladší Natálka. "Jako takhle si ležet a užívat sluníčka… To bych mohla každý den," komentovala Kajumiho snímek celé trojice. "Škoda, že to není napořád," odpověděl jí influencer, který si se sestrami evidentně dobře rozumí.

VIDEO: Natálie Grossová: Ráda se bojím, v noci si sama pouštím horrory!

Video
Video se připravuje ...

Natálie Grossová: Ráda se bojím, v noci si sama pouštím horrory! Markéta Reinischová

Fotogalerie
125 fotografií