Felix prý Lucii píše výhrůžné esemesky. „Tak ať mi ten její právník zavolá, jí zase zavolá ten můj!“ reaguje Felix na exmilenčino počínání. Slováček má za to, že jeho chování vůči exmilence žádnou právní pomoc nevyžaduje. „Napsal jsem Lucii pár zpráv, ve kterých ji před jejím milencem varuji, protože jsem si o něm něco zjistil. Toť vše,“ komentuje saxofonista.

Schůzka u notáře

Jejich válka došla dokonce tak daleko, že si nevyhrožují jen právníky, ale dokonce se scházejí u notáře. Schůzku si prý vyžádala Gelemová. „Byl jsem jako v Jiříkově vidění. Chtěla, abych podepsal, že mi nic nedluží a že já nic nedlužím jí. Tak jsem to podepsal,“ prozrazuje Slováček. „A i kdybych to nepodepsal a ona by mi něco dlužila, vyšlo by to nastejno, neboť bych jí nic nedokázal...“ dodává suše Felix.

Dáda má pravdu

V Gelemové se dle svých slov šeredně spletl. Dokonce dává za pravdu své manželce Dádě Patrasové (65), která ho před ní varovala. „To musím uznat. A musím také uznat, že mám úžasnou ženu, která to se mnou těch sedm let vydržela, vzala mě zpátky a všechno, co se teď děje, bere s nadhledem,“ uzavírá Slováček.

Video: Brzobohatý s novou ženou! A Felix otočil, s Dádou žít nebude

Video
Video se připravuje ...

Brzobohatý s novou ženou! A Felix otočil, s Dádou žít nebude. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
62 fotografií