Přes vánoční svátky kde kdo sdílel snímky rozesmáté rodiny a výjimkou nebyla ani Haberova dcera z prvního manželství Zuzana Koperniech. Ta u stromečku zapózovala po boku svého manžela Mariána a nejmladší dcery Elisabet. Jejím sledujícím ale neušel podstatný detail. 

Krásná blondýnka totiž jednou rukou přidržovala dceru, kterou měl v náručí manžel, a druhou si něžně položila na bříško přesně tak, jak to s oblibou dělají těhotné ženy. 

Samozřejmě netrvalo dlouho a objevily se všetečné otázky. „Zuzko, šťastné a veselé celé rodince. Vypadá to tak, že se rodinka rozroste, je to tak?“ ptala se Koperniechových jistá Gabriela. 

Zuzana ponechala otázku bez odpovědi, s vyjádřením ale přispěchal její manžel Marián. „Jen vánoční koláče, jestli se počítají,“ odpověděl. 

Kromě mladší dcery má Zuzana ještě z prvního manželství syna Mathiase (11). Poprvé se vdávala už ve dvaadvaceti a vztah nakonec nevyšel. Plastického chirurga Koperniecha si vzala jako svého druhého manžela v roce 2015 a společně mají malou Elisabet. 

VIDEO: SuperStar: Habera si domluvil, jak bude vypadat jeho pohřeb!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Habera si domluvil, jak bude vypadat jeho pohřeb! TV Nova

Fotogalerie
77 fotografií