Pavol Habera, jenž je aktuálně k vidění na televizních obrazovkách coby porotce SuperStar, dostal do kolen své příznivce na sociálních sítích fotkou, na níž je vidět, že o víkendu zasypal sníh nejenom Česko, ale i sousední Slovensko. Tam slavný zpěvák žije se svou životní partnerkou Danielou Peštovou (51) s jejich společnými potomky. A jelikož se zrovna nyní tahle rodina nenachází na Floridě, kde má ještě jednu luxusní vilku, nezbývá mu než se postarat o tu záplavu bílé nádhery sám.

U odhazování sněhu z chodníku se nechal zvěčnit a snímek opatřil humorným popiskem: „Image-neimage, lopata do ruky, sopel pod nosem a pojďme. Hvězda jako ho*ado,“ vtipkoval muzikant, jenž na momentce vypadá skutečně velice „nehvězdně“. V tlusté, promočené bundě, s kulichem na hlavě a s tlustými rukavicemi na rukou by v něm skutečně nikdo celebritu nepoznal. To, že si sám ze sebe ale dokáže udělat legraci, ocenilo přes 40 tisíc jeho fanoušků i kolegů z umělecké branže.

VIDEO: SuperStar: Habera si domluvil, jak bude vypadat jeho pohřeb!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Habera si domluvil, jak bude vypadat jeho pohřeb! TV Nova

„Great job, Pali,“ smál se Marcus Tran (36), partner moderátorky Martiny Gavriely (42). Celou řadu tleskajících emotikonů mu poslal hudebník Marián Čekovský (44), jenž s ním sedí v porotě SuperStar. Svým lajkem ho ocenily ale například herečky Lucie Zedníčková (53), Eva Decastelo (43), Adéla Gondíková (48) či Nikol Štíbrová (35), modelka Andrea Bezděková (27), hokejista Tomáš Plekanec (39) či zpěvák Matěj Ruppert (43). „Pavol Naberá,“ pohráli si s jeho jménem pobavení fanoušci.

Fotogalerie
47 fotografií