V pondělí 30. srpna uskutečnilo finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2021 pro Českou a Slovenskou republiku. Nejprestižnější modelingová soutěž na světě, do které se každým rokem přihlásí statisíce zájemců z více než 30 zemí světa, zná nyní jména tuzemských vítězů: Stali se jimi Amélie Konšelová (16) a Alex Hanus (19) za Českou republiku, a Lenka Saturyová (17) a Patrik Vališ (18) za Slovenskou republiku. Vítězové budou reprezentovat své země na světovém finále v Barceloně.

Podpořit je sem přišla celá řada celebrit, modelek, hereček i zpěváků. Dorazil například zpěvák kapely Lake Malawi Albert Černý (32) se svou půvabnou snoubenkou, manželka českého premiéra Monika Babišová (47) se svou dcerou Vivien (21), anebo moderátorka Eva Perkausová (27), jíž dělal společnost její snoubenec, podnikatel Ivan Hecko (38). Zdobily ji šperky značky Alo Diamonds, například třpytivý prsten ve tvaru růže z černých a bílých diamantů za 907 tisíc korun, co měla na pravé ruce. „Takových poupátek mít víc…“ zasnila se na instagramu. Kromě něj měla ještě náhrdelník za 1 milion a 113 tisíc korun, náušnice za 476 tisíc a náramek za 1 milion.

Mnohé modelky se zde blýskly v odvážných róbách. Modelka Nikol Švantnerová (28), Česká Miss pro rok 2015, překvapila svými průsvitnými šaty, „Barbie“ Dominika Myslivcová (26) se pokusila zaujmout korzetem, z něhož se jí draly vnady.

Bez podprsenky se zde ukázala i modelka Michaela Kociánová (32) která Blesku přiznala, že má po delší době konečně vztah, v němž je spokojená. Totožnost partnera nám ovšem prozradit nechtěla, jenom zmínila, že je Slovák – a že uvažuje, že by se s ním na Slovensku usadila natrvalo. „Mohlo by to být ‚to ono‘,“ usmívala se kráska, která jako jedna z mála vynesla na tuto událost šaty z vlastního šatníku. Ty byly značky Alexander McQueen a jí se je prý podařilo sehnat s osmdesátiprocentní slevou.

VIDEO: Elite Model Look 2019: Zorka Hejdová: Nosit diamanty je trochu stresující

Video
Video se připravuje ...

Zorka Hejdová: Nosit diamanty je trochu stresující Adam Balažovič/BPŽ

Své potomky zde ukázala jak modelka Daniela Peštová (50), která „vyvedla“ syna Yannicka Fausta (25), kterého má ze svého předchozího vztahu s Tommassem Butim, tak i herečka Jitka Schneiderová (48). Její dcera Sofie Anna (15) oslňovala svým půvabem, slovy své maminky podědila ze svých rodičů na padesát procent od ní, a na padesát procent od tatínka Davida Švehlíka (49), přesto však prý zatím na kariéru modelky nepomýšlí. Studuje gymnázium. „Kdyby se pro modeling rozhodla, bránit jí nebudu,“ mínila herečka, která pro tuto příležitost oblékla jednoduché černé šaty, zatímco její patnáctiletá dcera zvolila volánky.

V naší galerii uvidíte i českou modelku Evu Klímkovou (23), která před osmi lety vyhrála finále Elite Model Look v Číně a od té doby má velice úspěšnou kariéru (a která nevysla šperky v hodnotě 5 milionů korun), moderátorku Petru Svobodu (38), která vsadila na světlé šaty s flitry a jemné šperky, modelku a moderátorku Ivu Kubelkovou (44), herečky Ivu Pazderkovou (41) a Hanu Vagnerovou (38), herce Jakuba Koháka (46), který šokoval v barevném saku od Bernhardtu, Libuši Šmuclerovou (58), předsedkyni představenstva vydavatelství Czech News Center, které vydává deník Blesk, a mnohé další.
Fotogalerie
104 fotografií