Po slavnostním zakončení festivalu se celebrity bez větší námahy přesunuly k volné zábavě v Grandhotelu Pupp. Ethan Hawke, který od Bartošky dostal cenu prezidenta MFF KV, dorazil na večírek v podstatě v jeho úvodu. Opět ho doprovázela jeho žena, ovšem herec paradoxně nejvíce času trávil s dalším oceněným - režisérem Janem Svěrákem (56). Navázali spolu docela dlouhý rozhovor, a po tom, co je začaly vyrušovat nájezdy Ethanových fanynek, poodešli raději stranou na terasu, aby měli na povídání větší klid. 

Pirát z Karibiku Depp, který se ve Varech předvedl jako hvězda, co zásadně všude chodí pozdě, si dal samozřejmě víc na čas. Když byl mejdan v plném proudu, objevil se, opět ve společnosti svých bodyguardů. Ti ho, podobně jako již během dne, museli držet a podpírat, jako by se báli, že jinak upadne. Těžko říct, zda Johnny už s oslavami začal někde jinde a kvůli tomu se mu motaly nohy, nebo má třeba nějaké jiné problémy, o kterých veřejnost zatím neví. 

S oporou tělesných strážců se vydal dolů po schodech do Becher's Baru, kde je pro tyto případy vybudován VIP salonek - přístup mají jen hvězdy, a tak není jasné, jak tam přesně Depp trávil čas. Ovšem už cestou dolů v rukou třímal jakousi skleničku, v níž se na baru podával gin s tonicem. A samozřejmě i v salonku pak alkohol tekl proudem, ovšem není jasné, zda si »Pirát« nějaký dopřál, nebo se držel zpátky.

Není ale bez zajímavosti, že Depp mejdan zhruba po dvaceti či třiceti minutách opustil, jelikož se potřeboval vrátit do svého hotelového pokoje. Ovšem tentokrát ho přímo na pokoj dovedli zázemím hotelu (pravděpodobně tedy přes kuchyni a přípravnu jídel), aby se nemusel s nikým potkat. Kdo by měl ale dojem, že tím Johnnyho večer skončil a on si šel zkrátka lehnout, ten by se šeredně pletl.

Po zhruba 45 minutách na pokoji se totiž celá akce opakovala a Johnny v doprovodu svých »goril« opět zamířil (stejnou cestou jako poprvé) do VIP prostoru v Becher's Baru. A buď se tentokrát už bavil o poznání lépe, nebo už ho zkrátka nic nehnalo zpět na pokoj, takže se nakonec zdržel až skoro do rána - zhruba ve čtvrt na čtyři se teprve chystal »na kutě« a zdánlivě už měl něco vypito... Zda si ale něčím opravdu večer zpříjemňoval, nebo ne, už ví asi jen sám Depp. 

VIDEO: Johnny Depp na červeném koberci: Pozdrav česky a ukradený mikrofon

Video
Video se připravuje ...

Johnny Depp na červeném koberci: Pozdrav česky a ukradený mikrofon Blesk

Fotogalerie
147 fotografií