Do venkovního baru vedle Thermalu vždy zamíří spousta lidí a známých osobností, které mají pocit, že se ztratí v davu. Neztratí. Středeční noc patřila zprávaři Romanu Šebrlemu

Ten do baru přišel s kamarádem, ale netrvalo dlouho a nalepila se na něj blondýnka v klobouku a držela se ho i při vystoupení kapely Mr. Loco. Romanovi muzika sedla, a tak si to v davu užíval. Poskakoval, mával rukou a prozpěvoval si... Atraktivní blondýnka se vedle něj usmívala a zasněně se na něj dívala. 

Držela se ho i u baru, dokonce ve stejnou chvíli odcházeli na toaletu a ve stejný moment odešli i z baru. Zda společně, nebo se jejich cesty pak rozdělily, už ví jen oni dva. 

VIDEO: Roman Šebrle paří ve Varech

Video
Video se připravuje ...

Roman Šebrle ve Varech bez manželky: Řádil s krásnou blondýnkou! Blesk

Slečna zřejmě využila toho, že Šebrle do Karlových Varů dorazil bez manželky Evy, která s ním má jinak svatou trpělivost. 

V roce 2018 se totiž na primácké party v alkoholovém opojení rozjel s kolegyní Denisou z televize. Společně předváděli taneční kreace ve stylu snímku Hříšný tanec, v zákoutí se líbali a nakonec spolu z akce odjeli taxíkem. Ale prý každý už do svého domova, a tak to nakonec Roman své ženě Evě vysvětlil a hrozící rozchod tehdy zažehnal. 

Fotogalerie
57 fotografií