Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

10 nej akcí ve Varech! Kde potkáte Deppa, na co jít do kina a kde pařit?

/
  • MFF KV 2021
    20. srpna 2021 ● 10:00

    Máme pro vás návod, jak si co nejlépe užít 55. ročník MFF Karlovy Vary! Kdy a kde se konají ty nejlepší akce a kde se můžete setkat se svými oblíbenými herci a tvůrci? Pokud na festival míříte, tady se dozvíte to nejpodstatnější!

  • 1.

    Pátek - Zahájení s Ježíšem

    Jiří Bartoška s manželkou na zahájení festivalu v Karlových Varech
    Autor: Foto: Marek Pátek, ČT

    Zahajovací červený koberec MFF KV 2021 před hotelem Thermal první hosty očekává od 16 hodin, příchody pak budou vrcholit před 18. hodinou, kdy začne slavnostní zahájení uvnitř. V tu dobu se na red carpetu očekává také sir Michael Caine, který převezme Křišťálový Globus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii.

     

    Tím ale dění pro návštěvníky festivalu nekončí. Po slavnostním zahájení a projekci úvodního filmu se před hotelem Thermal můžete těšit na koncertní provedení muzikálu Jesus Christ SuperStar, vystoupit mají Kamil Střihavka, Dan Bárta či Bára Basiková. Začíná ve 22:45.

     

    Hlavně ale - letošní ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary se uskuteční za respektování všech hygienicko-protiepidemických opatření, která budou v době jeho konání v platnosti. Mottem festivalu je: Do kina jen s páskou. Pro vstup do kinosálů a festivalových prostorů bude vyžadována platná unikátní covid-safe kontrolní páska potvrzující bezinfekčnost návštěvníka. Ta se jistě stane nejen průkazem bezpečnosti, ale také sympatickým doplňkem. S páskou prostě budete IN.

  • 2.

    Sobota - Alphaville a Křídla

    Manželé Zátopkovi v podání Marthy Issové a Václava Neužila.
    Autor: Foto: Lucky Man Film, ČT

    V sobotu, tentokrát ale v prostorách před hotelem Pupp, si můžete vychutnat další hudební lahůdku, vystoupí zde legendární kapela Alphaville. Začátek je naplánovaný okolo 21:30.

     

    Už předtím, v 18 hodin, ale můžete zamířit do Poštovního dvora, kde se pro změnu koná Koncert pro křídla. Na tom vystoupí Eva Farna, Bára Poláková, Ondřej Brzobohatý s Ondřejem Brouskem, Never Sol, Karlovarský symfonický orchestr a další.

     

    V Domě České televize na Divadelním náměstí se také v 15 hodin můžete setkat s delegací k filmu Zátopek v čele s režisérem Davidem Ondříčkem a představiteli hlavních rolí Václavem Neužilem a Marthou Issovou.

  • 3.

    Neděle - Atlas Kluse a Zátopka

    Tomáš Klus
    Autor: profimedia

    V 11 hodin čeká filmového Zátopka slavnostní uvedení v Thermalu, kdy se herci a tvůrci opět projdou po červeném koberci.

     

    Den jinak bude patřit také filmu Atlas ptáků s Miroslavem Donutilem a Alenou Mihulovou. Ty můžete potkat buď v 15 hodin v Domě ČT, nebo před 20. hodinou, kdy se objeví na červeném koberci před slavnostní premiérou v Thermalu.

     

    Kdo před filmem upřednostní hudbu, v 18 hodin vás čeká Tomáš Klus v rámci Mattoni Grand Drinku, který se koná u vřídla.

  • 4.

    Pondělí - Módní policie z kolonády

    Ina T.
    Autor: Jan Tůma

    V pondělí si rozhodně nenechte ujít Módní policii Blesku! Jako každý rok se na Mlýnské kolonádě můžete setkat s módní kritičkou Blesku a nechat si poradit s oblékáním. Po nesmírně populární Františce Čížkové převzala žezlo neméně erudovaná bloggerka Ina T., která se na váš těší od 14 do cca 17 hodin.

     

    V 18 hodin se potom můžete přesunout třeba na recitál Olgy Lounové v Innogy pointu nedaleko.

     

    Celý týden také budete mít možnost navštívit výstavu Petra Síse: Příběhem, která se bude konat 20. 8. 21 - 28. 8. 2021 v prostorách Moser, v 1. patře hotelu Thermal. Doprovází uvedení filmu Sny o toulavých kočkách, který o světově proslulém výtvarníkovi Petru Sísovi natočil jeho bratr, režisér David Sís.

  • 5.

    Úterý - Monkey Bussines

    Kožeňák Matěj ruppert.
    Autor: Foto - herminapress.cz

    V úterý v 19:30 můžete zajít na koncert Monkey Bussines do Poštovního dvora, v průběhu dne pak zajímavé hosty nabízí po celý den jednak Dům ČT, nebo Innogy point, kde budou probíhat talk show s Jakubem Kohákem (v 15:00) nebo Václavem Marhoulem (v 17:00).

  • 6.

    Středa - Rytmus

    Rytmus opouští porodnici po narození syna
    Autor: profimedia.cz

    Kdo nesežene lístky do kina, ten může ve středu opět oběhnout několik hudebních vystoupení. Na Mlýnské kolonádě bude mít od 19 hodin recitál Mirai, v Poštovním dvoře pak bude večer řádit Rytmus.

     

    Dům ČT pak představí herce a tvůrce nových seriálů Docent a Podezření, který bude reprezentovat třeba Klára Melíšková.

  • 7.

    Čtvrtek - Jízda s PSH

    Režisér Jan Svěrák při práci
    Autor: ČTK

    Ve čtvrtek se uskuteční SKY FILM FESTIVAL CUP 2021 - Oficiální tenisový turnaj festivalu. Utkání se zúčastní významné osobnosti kulturního i sportovního života. Celým dnem v TC Gejzír Parku provází moderátor a herec Jakub Kohák.

     

    V 16 hodin Jan Svěrák uvede v Městském divadle film Jízda a v 19:30 to v Poštovním dvoře rozjede kapela PSH.

  • 8.

    Pátek - Johnny Depp

    Johnny Depp
    Autor: profimedia.cz

    V pátek bude ve Varech opravdu živo. První oficiální akci (změna termínu vyhrazena) tu má mít legendární Johnny Depp. Fanoušky pozdraví před 14. hodinou na červeném koberci před Thermalem a pak uvede svůj film.

     

    A hned v 17 hodin se na red carpetu má objevit další hvězda - Ethan Hawk. Mezitím si můžete skočit do Domu ČT na besedu s tvůrci dalšího dílu populární série Marie Terezie.

  • 9.

    Sobota - zakončení

    Jiří Bartoška
    Autor: Foto: Marek Pátek, ČT

    V sobotu 28.8. MFF KV 2021 končí. Ještě před závěrečným červeným kobercem, který proběhne opět od 16 do 18 hodin, však Johnny Depp ve 13 hodin v městském divadle uvede další ze svých filmů.

    Fotogalerie
    14 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

Uživatel_5448378: Jak vtipné 🤦🤷

(20. 08. 2021 23:03)

1917: Navoněná bída profláknutých "celebrit" o které si 20metrů za hranicemi nikdo neopře ani kolo, vedená chudým hercem hrajícího si na prezidenta, díky tomu, že se vecpal Havlovi do kožichu. Měl by ale předstoupit před "jeho" národ a sdělit mu, kde jako chudý herec přišel k majetku 3 pražských nájemních domů v hodnotě přesahující 100 milionů, nebo lépe by to měl sdělit orgánům činných v trestním řízení. Správně to řekl klasik, je to na blití a ono tam bude a hodně, hlavně když to lůza zaplatí!!!!

(20. 08. 2021 21:39)

gabreta: Jak praví klasik "To bude zase v álejích nablito"!!!

(20. 08. 2021 21:02)

padrino: Až Depp uvidí ty naše kome­ty,so­rry,hv­ězdy,­tak uteče někam k lesu.

(20. 08. 2021 20:40)

latecia: Nj Deppa na zapade vyfakovali tak se na*** na vychod

(20. 08. 2021 12:13)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy