Mamograf je přístroj, který umí na rentgenových snímcích ukázat zhoubný nádor již tehdy, kdy žena nemá žádné potíže a nic podezřelého si v prsech nenahmatá. A toho si je vědoma Daniela Peštová, která se nedávno na vyšetření dostavila.

Nemám ráda čekárny a ten čas těsně před vyšetřením přímo nesnáším. Jsem nervózní, potím se tak, že mi nepomůže ani ten nej antiperspirant a nejradši bych utekla,“ netajila svůj strach před vstupem do ordinace topmodelka. 

Ale neuteču a vracím se každý rok. Protože prevence je klíčová a zachraňuje životy. A je to i jiná forma něčeho, o čem tu často mluvím - sebelásky.“

VIDEO: Pavol Habera a Daniela Peštová: Luxusní pár, který Vary pojal jako rande! 

Video
Video se připravuje ...

Pavol Habera a Daniela Peštová: Luxusní pár, který Vary pojal jako rande! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Navíc říjen je měsícem prevence rakoviny prsu. Tak se mějte rády a mějte rády i svá prsa a nechte se vyšetřit,“ nabádá své sledující na sociální síti Daniela, která byla léta vyhledávanou modelkou plavek a spodního prádla. 

Když byla na vrcholu, tak byla jedním z andílků oblíbené značky s růžovým logem. A o tom, že zdánlivě nestárne, svědčí i to, že si ji rok před 50 slavná značka Victoria's Secret vybrala, aby byla tváří jejich vánoční kolekce. 

Fotogalerie
38 fotografií