Modelka Daniela Peštová je skutečně přírodní úkaz, jenž svým zjevem popírá všechny přírodní zákony. Jejího půvabu si všimli i u Victoria's Secret, kteří z ní - i přes pět křížků na krku - udělali svého „andílka“. Životní partnerka zpěváka Pavola Habery (59), frontmana kapely Team, svou neskutečnou figuru nyní předvedla v úsporné černé vestičce, končící vysoko nad pupíkem, aby tak více vynikly její křivky a neskutečně ploché bříško.

Nebylo by na tom nic až tak výjimečného, své sociální sítě plní rajcovními snímky, tu z bazénu, tu od moře, jindy zase jenom tak v prádle, velice často. Jenže tentokrát šlo o raritku - tento kousek jejího šatníku byl starší než její a Haberova dcerka Ella (teď v srpnu 19). „Přerovnávám skříně a některé kousky z přelomu tisíciletí (jako třeba tahle vestička) mě zase baví. Tomu říkám udržitelnost! Co vy na to?“ nadhodila Peštová na instagramu.

VIDEO: Topmodelka Peštová přiznala: Nic jiného než modeling neumím! 

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Peštová (48) přiznala: Nic jiného než modeling neumím! Markéta Reinischová

Zcela po právu se modelka dočkala slov obdivu a úžasu. Zdá se totiž, že se jí skutečně podařilo přelstít čas, a opravdu vypadá stejně dobře jako v roce 2000, což je prý rok, ze kterého ona vesta pochází. „Doobrýý, ještě k tomu vemte ty krátký riflový šortky, co nosil Paľo zamlada, a můžete vyrazit!“ zavtipkovala si jedna Danielina fanynka v narážce na ikonický outfit, v němž Habera pózoval po boku Karla Gotta (†80). I ten si můžete připomenout v naší galerii...

Fotogalerie
61 fotografií