Domácnost Paľa Habery má pevně rukách jeho partnerka Daniela Peštová (50), za což ji nejednou veřejně vychválil. „Najednou vaří, peče, telefonuje a při tom si čistí zuby. Hmmm, mám doma multiženu!“ okomentoval svou pracovitou partnerku muzikant. 

A aby jí trochu ulehčil, tak se sám postavil k plotně! „V životě jsem nic pořádně neuvařil, protože to neovládám, a tak jsem se dlouho této činnosti raději vyhýbal. Pozor ale, v kuchyni občas pomáhám i nádobí poctivě umyju. S přibývajícím věkem mi to ale nedalo, a tak jsem se odhodlal alespoň něco napéct,“ pochlubil se svým fanouškům kat ze SuperStar. 

VIDEO: Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli!

Video
Video se připravuje ...

Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli! Blesk TV

Zkusil jsem obyčejný jablečný koláč a dopadlo to docela dobře. Nikdy jsem si nepomyslel, že právě já pověsím někdy na insta fotku nějakého jídla. Z tohoto mám ale takovou radost, že jsem ten svůj výtvor hned vyfotil. Samozřejmě #nofilter, ale vzápětí mě moje polovička usměrnila, že to musím i pěkně naaranžovat, takže první foto je moje (rockerská) a druhá je její (romantický pohled na svět),“ dodal Habera. 

Jeho buchta si okamžitě získala jeho fanoušky, ale Paľo je hned uzemnil. „Prosím vás, nepište mi sem, jaký jsem chytrý a že je to sexy, když chlap vaří a podobné kydy. Zkusil jsem, podařilo se a už jsme ho skoro celý sežrali.“ 

VIDEO: Topmodelka Peštová (50) přiznala: Nic jiného než modeling neumím!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Peštová (50) přiznala: Nic jiného než modeling neumím! Markéta Reinischová

Fotogalerie
41 fotografií