Sice už má Daniela dvě děti starší (Yannick 24, Ella Joy Anna 18), ale to neznamená, že by si mohla hodit nohy na stůl a odpočívat. Musí nakrmit hladové krky, včetně partnera a zpěváka Paľa Habery (58), a s nejmladším synem Paulem Henrym (11) ještě usednout k učení kvůli zavřeným školám.

„Najednou vaří, peče, telefonuje a při tom si čistí zuby, hmmm, mám doma multiženu,“ pyšně okomentoval Habera. „Musím jí koupit ještě dětský klavír, co se rozprostře na zem, a když po něm chodíte, tak to hraje. Ať jsou taky nohy v nějaké užitečné aktivitě,“ dodává s úsměvem.

VIDEO: Topmodelka Peštová přiznala: Nic jiného než modeling neumím!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Peštová (48) přiznala: Nic jiného než modeling neumím! Markéta Reinischová

Alena Šeredová to v kuchyni zvládá i se sedmiměsíční dcerkou Vivienne Charlottou. „První lekce vaření,“ napsala modelka ke snímku, kde spolu míchají těsto.

Odmala na svůj herecký život trénuje syna Tereza Ramba. V lednu loňského roku točila pohádku O vánoční hvězdě, a to byla chviličku po porodu Mikuláše (1), kterému říká Slunce. „Malinkatý miminko. Střídající se babičky a manžel. Karavan plnej kojení a lásky,“ zvládla i s takto malým prckem natočit pohádku, která na loňské Vánoce trhala rekordy sledovanosti.

VIDEO: Někdejší veganka Tereza Ramba přiznává: Žeru hrozně a všechno! Může za to miminko?

Video
Video se připravuje ...

Někdejší veganka Tereza Ramba přiznává: Žeru hrozně a všechno! Může za to miminko? Kisa Císařová

Fotogalerie
81 fotografií