Ve španělské Marbelle, kam se Zuzana Belohorcová společně se svými nejbližšími přesunula z Miami (v USA se prý již necítili bezpečně), nebyla čtyřčlenná rodinka se dvěma kočkami příliš šťastná. Děti se sice rychle zaklimatizovaly ve škole a i plavovlasá hvězda slovenské verze show Tvoje tvář má známý hlas zde působila spokojeně, jenže hlava rodiny, Vlastimil Hájek (46), zavelel – a všechny čekalo další stěhování do teplejšího klimatu. Přestože na Kanárských ostrovech nejsou taková horka, jak byli zvyklí z USA, blíží se léto… a tak sympatická blondýnka stále častěji odhazuje svršky.

„Cítím se trošku jako na Miami, kde jsem nikdy neřešila, co mám na sobě oblečené, neřešila jsem vlasy, a nejlepším make-upem bylo pro mě přirozené opálení pokožky a vlasy slepené od soli... Ráno jsem si nahodila legíny, tílko a tenisky a odpoledne zas pantofle a plavky na pláž…“ zavzpomínala na sociální síti Zuzana, která si na Tenerife pěkně zvyká.

Aby také ne, bydlí si zde v třípatrovém domě s bazénem a nádherným výhledem rovnou na pláž. „Musím se přiznat, že mě začíná bavit tento ostrovní život,“ prozradila totiž. Na posledním snímku na instagramu pózuje jenom v bikinách a ohromně jí to sluší. Přesto je však sama k sobě velice kritická…

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

„Stále je co zlepšovat,“ domnívá se kráska, která před léty zapózovala i pro jeden známý pánský časopis. „Ale pamatujme na jedno, ženy moje… Nejdůležitější je to, jak se cítíme a zda jsme spokojeně samy se sebou. Ani já nemám zrovna ideální postavu, ale vůbec si z toho těžkou hlavu nedělám… nejdůležitější je naše zdraví… Stále na sobě pracuji a udržuji se ve formě… a věřte mi, že i když se mi někdy vůbec nechce, právě tehdy se přemohu a jdu.“ 

Ostatně snímky z posiloven, na nichž si dává pořádně do těla (co mimochodem vůbec nevypadá na to, že odrodilo dvě zdravé děti), se to na jejím profilu jenom hemží.
Fotogalerie
64 fotografií