Ze Španělska i v pandemii naštěstí dost létají letadla, a tak se Zuzana Belohorcová s klidem dostala domů na Slovensko. Cestu bez manžela Vlasty a dětí Salmy a Nevia podnikla kvůli své milované mamince, která slaví kulatiny. 

Maminka. Top žena mého života . Dnes máš kulaté výročí, a tak ti z celého srdíčka přeji jen to NEJ . Hlavně pevné zdravíčko, neboť to je v životě to nejdůležitější a zůstaň nám stále taková krásná, zdravá, optimistická, pozitivní a srdečná, jako doposud. Jsi mou velkou inspirací, motivací, jsi můj velký vzor. Miluji tě m tě nadevše, tvoje Zuzana,“ popřála své mamince Belohorcová na sociální síti.

VIDEO: Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu!

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Nezůstalo jen u přání, ale byla i velká oslava. Nechyběl rozkošný dort s mašlí a nápisem Vieročka, společné zpívání Happy Birthday a polibek od manžela Luba. „Když se Vám podaří v životě potkat partnerku/a, životní lásku, tak se Vám podaří vše o čem jste snili, Všechno nejlepší lásko,“ vyznal se své milované ženě pan Belohorec.

Zuzana rodiče často hostí ve svých zahraničních domovech, ať už to bylo na Miami nebo momentálně v Marbelle, a oba si to užívají, protože velmi rádi cestují. 

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Fotogalerie
77 fotografií