Sexbomba Zuzana Belohorcová, která se společně se svým mužem Vlastou Hájkem (45) a dětmi Salmou (10) a Neviem (v prosinci 7) přestěhovala kvůli koronavirové pandemii a především ekonomické krizi s ní spojené ze slunečné Floridy do španělské Marbelly, se musí zjevně hodně otáčet, aby se i ve Španělsku měla její rodina dobře. Přestože to na jejím instagramovém profilu není moc časté, (doposud byli její followeři zvyklí spíše na vyprsené snímky z pláže, rozhodla se dát na dráhu influencerky a propagovat nejrůznější zboží.

Jenže zboží, jakému chtěla udělat reklamu, nezvolila zrovna nejšťastněji. Želatinové vitamíny, díky kterým se prý uživatelům výrazně zlepší kvalita vlasů… „Tak šup, šup, objednávejte… Nejenom já, ale celá naše rodina jsou spokojení zákazníci, už déle než rok, a nemůžeme si je vynachválit…“ tvrdila skálopevně Belohorcová na sociální síti. Bohužel její vlasy jsou však cokoliv jiného než „krásné a zdravé“, což má být hlavní výsledek užívání těchto gumáků.

Ostatně není tomu tak dávno, co si Belohorcová na instagramu veřejně stýskala, že „celý život touží mít krásné, husté, dlouhé vlasy… a přece je nedostala do vínku“.

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Její followeři s tím podle všeho souhlasili a dali jí to velice nehezky najevo. Některé dámy jí psaly, že užívání zázračných vitamínů na ní není vůbec vidět. „K vám se reklama na tento produkt nehodí, máte úplně řídké vlásky…“ Jiné si nebraly servítky vůbec: „Reklamu na vitamíny na vlasy podporující jejich růst a kvalitu pochopím u Andrey Verešové, která má nádherné, dlouhé, husté a zdravé vlasy, ta je ideální tváří tohoto produktu, ale ve vašem podání to vyzní spíš jako parodie.“

Také Belohorcovou tyto dámy zkritizovaly za to, že k reklamě využila svou dceru Salmu – ta po mamince podědila úplně stejnou vlasovou výbavu. „Můžete užívat cokoliv, vlasů je tolik, kolik je kořínků. A genetika se nezmění.“

„Podle mě tady nejde o vlasy. Jde o to, že firma hledá osobnost s velikým vlivem a počtem sledujících…  a za to taky platí. Na druhé straně je influencer, který udělá reklamu a chce za ni peníze. Jednoduchá rovnice,“ měly jasno další.

Influenceři zkrátka nyní zažívají těžké časy. Jejich fanoušci totiž začínají být otrávení neustálou reklamou v prakticky každém příspěvku, kdy se dotyčná osoba dušuje, jak jej používá a jak je s ním spokojená… aby další den ty samé produkty a ta samá slova použila osoba úplně jiná. Podle reakcí na sociálních sítích často i vadí, že propagované věci dostávají celebrity zdarma a lákají ke koupi své fanoušky, kteří tolik peněz rozhodně nemají.

VIDEO: Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu! 

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Ne všechny fanynky ale bývalou moderátorku lechtivých pořadů Láskanie a Peříčko takto drsně odsoudily. Našly se i takové, co jí bezmezně věří. „Je prostě úžasný, jak je Zuzka pořád upřímná. Hlavně na jejím instagramu je opravdu minimum věcí, co by propagovala, takže když už něco propaguje, tak to prostě u Zuzky funguje,“ zastávaly se jí. Kromě toho ji chválily, že si po dlouhé době nechala narůst vlasy delší, jelikož se dlouhá léta prezentovala krátkým sestřihem. „Sluší vám to!“ vzkazovaly hromadně Belohorcové.

Fotogalerie
70 fotografií