Andrea Pomeje se stejně jako mnoho dalších lidí v této zemi potýká s tím, že nemůže vykonávat svoji práci. Koronavirus a s ním zavřené obchody a podniky udělaly zkrátka leckomu čáru přes rozpočet. A ne jinak je na tom vdova po známém producentovi, která teď celé dny tráví doma a na procházkách přírodou místo mixování hudby za pultem ve vyhlášených klubech. A patrně tak díky neobvyklému přebytku volného času se zamyslela nad tím, jestli by nebyl nejvyšší čas na novou image.

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Fanoušky proto nejdříve zaskočilo, když krásná dýdžejka pověstná dlouhými černými vlasy, ukázala věrohodnou fotku, na níž je kompletně blond. „Ooou shit! Blonďatá Andrea...,“ napsala, ale hned vysvětlila, že to naštěstí není realita, to co lidé vidí na obrázku. „Tak co? Mám hodit peroxid?“ zeptala se a doplnila, že se jedná pouze o přesvědčivý filtr z aplikace na úpravu fotek.

„Nikdy,“ napsala stručně a jasně jedna z fanynek názor na blond Andreu. A mnoho dalších se s ní shodlo. „Ne, zničíte si vlasy, je to velký zásah a je to na dlouho, než se dostanete na krásnou blond. Jsem kadeřnice, vím, o čem mluvím...,“ napsala zděšeně i jedna z vlasových odbornic. „Zůstaňte v černý, v černý jste víc sexy,“ myslí si bez debat další, že se Andrea Pomeje v tomto případě rozhodně nemá držet hesla, že změna je život...

VIDEO: Rozverná Andrea Pomeje: Prozradila, kdy porodí druhé dítě

Video
Video se připravuje ...

Rozverná Andrea Pomeje: Prozradila, kdy porodí druhé dítě David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
70 fotografií