„Dnes se zhroutil svět,“ napsala v úterý před devátou hodinou ranní Monika Trávníčková na svůj facebookový profil. Blesku později rodina potvrdila, že se stalo to, čeho se všichni děsili. „Jsem v pořádku. Ale její maminka... Ach jo,“ odepsal Blesku na dotaz zhroucený Trávníček.

Odpoledne se na Moničině profilu objevilo smuteční oznámení. Poslední rozloučení s její maminkou Blankou proběhne 1. prosince, zúčastní se ho pouze úzký rodinný kruh.

Minulý týden vyděšená a bezohlednou společností zklamaná Monika vyjádřila nepochopení nad zlehčováním koronaviru. Jako neškodnou „chřipečku“ ho naneštěstí vnímala i její maminka. „Moje máma si to myslela také a týden ležela doma v domnění, že má chřipku, že to nic není. Dnes (19. 11.) byla hospitalizována s COVIDEM a zápalem plic v prostějovské nemocnici,“ uvedla hercova manželka.

VIDEO: Pavel Trávníček před mší za Gotta: Zůstane v mém srdci.

Video
Video se připravuje ...

Pavel Trávníček před mší za Gotta: Zůstane v mém srdci. Lukáš Červený, David Turek, Aleš Brunclík

Její maminka se podle všeho nakazila v pečovatelském domě, kde pracovala a byla denně v kontaktu s pozitivními pacienty. „Byla to otázka času. Pro tyto lidičky ve zdravotních a sociálních službách to je velmi vysilující a stresující období a mají můj velký obdiv a moc jim děkuji za pomoc,“ dodala sklíčená Monika.

Představitel prince z Popelky před pár dny vyjádřil Blesku starosti o nemocnou tchyni. „Nechci si hrát na mladíka, i já jsem riziková kategorie! Snažím se chránit a dávat si pozor. Moc na ni myslíme,“ přiznal.

VIDEO: Trávníček na Febiofestu: Nesmíme se nechat zastrašit.

Video
Video se připravuje ...

Trávníček na Febiofestu: Nesmíme se nechat zastrašit. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
71 fotografií