„Ahoj všem :) Trochu to trvalo, ale na to krásné se musí občas počkat. Chtěli bychom, abyste se o tom dověděli od nás. Dnes ve 3 hod ráno se nám s Peťkou narodil syn Nathaniel Vojtek. Je zdravý a v pořádku a své mamince dal se svými 3.760 gramy lehounce zabrat. Děkuji své ženě za to, co dnes v noci dokázala,“ rozepsal se herec z Vyprávěj na instagramu.

„Opět jsem si uvědomil, co dokáže 'ženská síla'. Lásko, jsi neuvěřitelná,“ poděkoval manželce. „Velmi děkujeme ÚPMD v Praze Podolí za mimořádnou podporu, zázemí, klid a možnost bezproblémové komunikace,“ pak poděkoval řadě lidí i jmenovitě. „Mějte moc krásný den a pokud chcete, radujte se s námi.“

S krásnou novinkou se na sociální síti pochlubili sami rodiče, kteří si v poslední době moc společného štěstí neužili. Oblíbený herec totiž před časem na sociální síti přiznal, že on i jeho děti Editka a Benedikt z předchozího manželství mají covid. Aby tak Petra nebyla v ohrožení, putovala dočasně k sestře. V půlce listopadu se ale vrátila domů a s Romanem už jen čekali na příchod dítěte na svět.

Nyní ale radostně zveřejnili také pohlaví a jméno miminka. To si totiž po celou dobu těhotenství půvabné Petry, známé muzikálové hvězdy, nechávali jenom pro sebe - ostatně i skutečnost, že bude z Romana Vojtka brzy trojnásobný tatínek, dokázali díky koronavirové karanténě utajit dlouhých šest měsíců. Až poté sdíleli na instagramu neskutečně něžnou fotku, na níž Roman něžně líbá své manželce vypouklé bříško, s popiskem: „Tak si nás tam nahoře vybrala jedna dušička. Už se na Tebe moc těšíme, děťátko naše, a budeme ti dávat takovou lásku, díky které si teď tak spokojeně u mamky hovíš.“

Neméně dojemná slova zvolila i tehdy nastávající maminka. „Děkujeme vesmíru a Boží lásce, že nás potkalo takové štěstí. Už teď tě milujeme nekonečnou láskou,“ vzkázala svému nenarozenému děťátku hvězda muzikálů Vlasy, Tarzan či Donaha! A není nejspíš divu, že se to pod snímkem jenom hemžilo gratulacemi, ať už fanoušků a příznivců tohoto kouzelného páru, jenž si své „ano“ řekl po třech letech randění (a po devíti měsících od zásnub) na moravském zámku Napajedla nedaleko Zlína, ale i od kolegů z umělecké branže. Stejně jako teď, když se pochlubili rozkošným přírůstkem do rodiny.

VIDEO: Dvojnásobný táta Roman Vojtek: Takhle mluvil v prosinci 2019 o dětech s druhou manželkou!

Video
Video se připravuje ...

Dvojnásobný táta Roman Vojtek: O dětech s druhou manželkou! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Zatímco pro Petru je toto děťátko její první ratolestí, pro Romana není role otce žádnou novinkou. Se svou bývalou manželkou má potomky rovnou dva, dcerku Editu (10) a synka Benedikta (5). Přestože se s blonďatou Terezou (40) rozešel pouhý měsíc předtím, než jeho druhé dítko přišlo na svět, oběma ratolestem se poctivě věnuje. S Terezou je mají ve střídavé péči. A s Petrou podle všeho jeho děti báječně vycházejí. Herec, známý též ze série reklamních spotů na banku, tak velice často zásobuje internet fotkami rodinné pohody. Není proto pochyb o tom, že se i jejich miminko teď narodilo do rodiny, co ho zahrne přívalem lásky!

VIDEO: Vojtkova snoubenka Vraspírová: S Romanem se milujeme velmi často!

Video
Video se připravuje ...

Vojtkova snoubenka Vraspírová: S Romanem se milujeme velmi často! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
88 fotografií