Na snímcích webu Expres.cz bylo vidět, jak známý kuchař pomáhal hvězdě primáckého seriálu Slunečná s tříděným odpadem, dokonce se měl i k jejímu synovi Nathanielovi (3), kterému otevíral dveře od vlastního auta. Chlapec ho zjevně neviděl poprvé. Ostatně »neznámým« chlapíkem z televizní obrazovky už není ani pro její rodiče. I s nimi se měl už setkat.

Šéfkuchař napřímo řekl, co je mezi nimi. „Jen bych rád objasnil jednu věc. Ne, nejsem ženatý a ani jsem nikdy nebyl. A to, co je mezi mnou a Evičkou, je mi posvátné,“ napsal na svou sociální síť Forejt, jenž má trvalé bydliště zatím v Olomouci, kde žije i jeho dcera Stella.

VIDEO: TVOJE TVÁŘ: Přemek Forejt z MasterChefa to rozjel jako Timberlake!

Video
Video se připravuje ...

TVOJE TVÁŘ: Přemek Forejt z MasterChefa to rozjel jako Timberlake! TV Nova

Přestože oba primárně působí na konkurenčních televizích, seznámili se nejspíš zcela paradoxně při práci. Během natáčení sedmé řady Tváře totiž zasedli v jedné porotě, byť jen v jedné epizodě.

Přemek navíc Burešovou mohl okouzlit i svými pěveckými dovednostmi, když vystřihl povedené číslo s Justinem Timberlakem. Nemluvě o jejím sexy vystoupení v kožených kalhotách a podprsence na písničku od Robbieho Williamse (46) a Kylie Minogue (52), kde se svíjela u tyče a kolem soutěžícího Jordana Haje (32).

VIDEO: Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů... Markéta Reinischová

Fotogalerie
83 fotografií