Herečka Eva Burešová, hvězda nadmíru populárního seriálu Slunečná TV Prima, se na sociálních sítích svěřila s pozoruhodným zážitkem: Při sledování televize poznala své rysy v obličeji zahraniční krásky. „Když jsem se před několika lety dívala v televizi na staré díly Hercula Poirota, málem jsem dostala infarkt, když na scénu přišla Olivia Husseyová. Měla jsem pocit, že jsem tam stála já. Gesta, mimika, úsměv…“ líčí přitažlivá tmavovláska, co ve Slunečné ztvárňuje emancipovanou Týnu Popelkovou.

Oním starým dílem Poirota byla Smrt na Nilu, detektivka z pera slavné spisovatelky Agathy Christie, kde titulní roli inteligentního vyšetřovatele ztvárnil Peter Ustinov (†82). Vedle Olivie Husseyové (69), která jako kdyby Burešové v mnoha scénách skutečně z oka vypadla, se zde objevila i Maggie Smithová (85), známá ze série filmů o mladém kouzelníkovi Harrym Potterovi, anebo někdejší múza Woodyho Allena (84) Mia Farrowová (75).

Burešová byla ze svého půvabného „dvojčete“, co už v patnácti letech zazářilo v jedné z adaptací Romea a Julie na stříbrném plátně, unesená. „Začala jsem se o ni zajímat více, a byla jsem v šoku z toho, kolik společných věcí máme... O reinkarnaci nemůže být řeč, Olivia je stále mezi námi. Byla obsazována do úžasných rolí a několikrát oceněna. Dokonce! Byla oceněna za nejkrásnější a nejzajímavější tvář Hollywoodu. Takže! Ok! Za mě dobrý!“ libuje si Eva, která v současnosti randí s pohledným tanečníkem Matyášem Adamcem (20).

Podle příznivců naší tuzemské herečky je ta podoba nesporná. „Já si vážně myslela, že jste to vy, a pak si přečtu popisek a jenom OMG a WTF! To není možné,“ žasly Eviny fanynky, a další fanda, poté, co zhlédl video s několikavteřinovým záznamem z výše zmiňovaného Poirota, si přisadil: „Já myslel, že je to scéna ze Slunečný, když jsem se ale dočetl, že to nejste vy, tak mně přeběhl mráz po zádech. Máte dvojnici!“

Co se ale nás týče, nejvíce je Husseyová podobná Burešové, rodačce z opavského Hlučína, v historickém velkofilmu Ivanhoe – ale mrkněte do naší galerie a posuďte sami, jak to s těmi stejnými obličeji vlastně je...

VIDEO: Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů... Markéta Reinischová

Fotogalerie
61 fotografií