I když od smrti Jiřího Pomeje vdova svou dceru v podstatě neukazuje, rozhodně jí nebrání svého otce vidět a vzpomínat na něj. Anička si svého tátu připomíná přes televizní obrazovku. Naposledy se dívala na snímek Andělská tvář, který Jirku, jež ho produkoval, stál spoustu sil a peněz. 

Andrea Pomeje k němu pouze doplnila černé srdíčko a sepjaté ruce. „Krásný, kouká na tatínka jako na anděla. Za mě silná momentka,“ přiznala jedna ze sledujících. 

„Andrejko, nejdůležitější je určitě to, uchovávat v dceři vzpomínku a lásku k tátovi... Víc už není. A tobě přeju hodně štěstí v životě profesním i soukromém...“ přidala se další.

„Andrejko, tak tohle je hodně silná fotka. Jsem pět let po rakovině prsu, stadium tři, Jirkovi jsem držela pěsti, jsem v určitém směru taky bohém,“ svěřila se v komentáři dokonce další fanynka s poměrně těžkým osudem. 

VIDEO: Rozverná Andrea Pomeje: Prozradila, kdy porodí druhé dítě

Video
Video se připravuje ...

Rozverná Andrea Pomeje: Prozradila, kdy porodí druhé dítě. David Turek, Lukáš Červený

Jeden z diskutujících měl ale pocit, že na Pomejeho Andrea takto veřejně příliš často nevzpomíná. „My vzpomínáme i bez prezentace na sociálních sítích. Ale tahle momentka je silná...chtěla jsem se o ni proto podělit!“ vysvětluje dýdžejka. Ta už dva roky žije s přítelem Petrem Plačkem

VIDEO: Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde. Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
49 fotografií