Andrea si s Petrem začala ještě za života manžela Jiřího Pomeje. „Dovolím si na to reagovat jedinou věcí. Je to její život. Myslím si, že chytří a citliví lidi si k tomu, co mám za nemoc, udělají obrázek sami. Ona si rozhodla, že bude žít tak, jak žije. Přeju jí hodně štěstí,“ zareagoval před dvěma roky na nový vztah exmanželky Jirka, který už v té době bojoval s rakovinou. Bohužel 26. února 2019 zákeřné nemoci podlehl. 

I když dýdžejka měla vedle sebe oporu v Petrovi, přiznala, že se s odchodem manžela nikdy pořádně nevyrovnala. Ale Plaček je velmi chápavý muž, který Andreu miluje a ustál to. 

VIDEO: Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

„V srpnu spolu budeme dva roky a přijde mi to, díky tomu, co všechno jsme museli zvládnout, jako 10 let! Musel ustát moje hodně těžký stavy, které jsem si nesla z minulosti, a jako bonus ke mně ještě dostal do života dceru. Je to ten nejkrásnější pocit, když můžete být ve vztahu sami sebou! Není den, kdy bych za to v duchu nepoděkovala! Miluju tě,“ vyznala se na sociální síti Pomeje, která si společně s Petrem dodělává domek za Prahou. „Miluju vás,“ okomentoval status své lásky Plaček. 

VIDEO: Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
60 fotografií