Informaci jako první přineslo Extra.cz. „Stalo se to už někdy v druhé polovině března, nemocný byl ale už déle, myslím že od léta loňského roku,“ potvrdila Blesku vdova po Jiřím Pomeje Andrea.

„Ještě loni v létě se viděl s Aničkou, a pak už si jen párkrát zatelefonovali. Vím, že jeho léčba byla náročná a neprobíhala dobře, proto se ani neplánovalo, že by se nějak setkali. Tu zprávu mi volala Jirkova sestra Petra, a pokud vím, nepřál si ani pohřeb,“ dodala Pomeje.

VIDEO: Spisovatelka Formáčková, Pomejeho důvěrnice (†54): Znala jsem jeho tajné plány, umřít nechtěl

Video
Video se připravuje ...

Spisovatelka Formáčková, Pomejeho důvěrnice (†54): Znala jsem jeho tajné plány, umřít nechtěl. Petr Macek, Lukáš Červený

Mrazivé je i to, že pan Pomeje onemocněl stejným typem nemoci jako syn. „Měl rakovinou hrtanu, nemoc mu ale na konci metastázovala do kostí a pak následoval velmi rychlý konec. Oba to měli jako přes kopírák. Je to děsivé,“ smutní kráska.

Vztahy v rodině navíc nebyly ideální. Jiří Pomeje starší byl se synovou maminkou rozvedený a jejich vztahy byly napjaté, Andree pak zazlíval, že se s Jirkou před jeho smrtí chtěla rozvést. „Ani jsem se neptala, kde byl pohřbený, nepřísluší mi to,“ dodala pro Blesk Andrea.

VIDEO: Andrea Pomeje ukázala prsa a zadek! Tahle kočka stojí za to!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje ukázala prsa a zadek! Tahle kočka stojí za to! Thomas Kruchina, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz

Fotogalerie
103 fotografií