„Čau Praho! Po dvanácti letech tě opouštím,“ napsala okatá Andrea Pomeje na instagram a svá slova doplnila o fotku, na níž je po použití všech možných i nemožných filtrů málem k nepoznání – byť je pravdou, že za úpravy svého zevnějšku kromě aplikací na sociálních sítích vděčí i šikovnému plastickému chirurgovi, jenž jí zmenšil nos či »přifoukl« rty a poprsí.

Poselství tohoto příspěvku však bylo docela jiné. Vdova po známém a uznávaném, leč zadluženém herci a dabérovi Jiřím Pomeje (†54), co se netají svou láskou k Thajsku, v němž by se nejraději usadila, se konečně stěhuje. Ale ne do zahraničí, míří totiž zatím jen z hlavního města do vlastního rodinného domku kousek od Prahy!

Se svým životním partnerem Petrem Plačkem, urostlým klempířem, si nechala postavit luxusní patrovou vilku. „Hypotéku budeme nějakým způsobem platit společně,“ tvrdila v září loňského roku Pomeje s tím, že na zakoupeném pozemku se již začíná rýsovat hrubá stavba.

Ta byla mezitím víceméně dokončena, a oni se proto okamžitě pustili do stěhování. Jak Pedritko (což je přezdívka, pod níž Plaček vystupuje na internetu) ukázal ve svých instastories, do svého nového hnízdečka lásky kousek od Poděbrad si již přesunuli i poslední várku svých věcí – přestože v polovině února si Andrea na svém profilu stěžovala, že ještě nezačala ani balit.

V novém bydle však tyhle dvě zamilované hrdličky ještě ani nenocují – a nocovat hned tak nebudou. Stěhování se totiž zásadním způsobem zkomplikovalo! „První noc v novém domě bude až tak za tři týdny, protože nemáme hotové koupelny,“ prozradila Pomeje. „Teď okupujeme Petrovy rodiče,“ dodala na vysvětlenou.

Stěhování pro ni nebylo nikterak snadné ani po psychické stránce: „Vyrostla jsem na vesnici, a když jsem přišla do Prahy, tak jsem si myslela, že už mě tam zpátky nikdy nikdo nedostane… Ale to jsem byla divoženka.“ Vše se podle ní změnilo až po narození dcerky Aničky (6), jíž by chtěla dopřát krásné dětství na venkově, daleko od hluku a shonu velkoměsta…

VIDEO: Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Fotogalerie
63 fotografií