Zpěvačka hitu Skyfall a bývalý člen One Direction se letos rozhodli strávit dovolenou společně. Nový rok oslavili na exotické Anguille na Panenských ostrovech, tam mimo jiné Adele světu ukázala své zbrusu nové tělo, za nímž stály měsíce tvrdé dřiny v posilovně. Jejich společné fotografie rozvířily vášnivé debaty, zda nám britští zpěváci zatajovali plamennou jiskru, a fanoušci z toho byli samozřejmě na větvi.

Tajný milenecký vztah před pár dny komentoval sám zpěvák v rádiové show Howarda Sterna. Odpověděl však velmi nejednoznačně: „Připadá mi, že se tohle začne vždycky, když spolu dva hudebníci tráví čas. Buď spolu chodí, nebo něco nahrávají.“

Oba zpěváci jsou aktuálně svobodní a nic jim nebrání do toho praštit. Styles v minulosti chodil například s Kendall Jenner nebo Taylor Swift, románky to byly krátké. Adele na svých nezdařených vztazích postavila kariéru. Manželství se Simonem Koneckim skončilo po sedmi letech, loni se zpěvačka s mohutným hlasem sice zapletla s rapperem Skeptem, ale z toho nakonec sešlo. Pokud spolu opravdu nechodí, tak alespoň mohou fanoušky potěšit novou společnou písní.

VIDEO: Branky, body, kokoti LIVE: Adele zhubla, šunka podle pohlaví a homosexuální kalkulačka.

Video
Video se připravuje ...

Branky, body, kokoti LIVE: Adele zhubla, šunka podle pohlaví a homosexuální kalkulačka. Karel Dlabač/BPŽ

Fotogalerie
47 fotografií