Modelka Aneta Vignerová si právě v těchto dnech užívá úplně nové životní období, kdy se z dívky, která milovala party, stala ženou a matkou. Zatímco pro ni bylo těhotenství a následný porod velkým „poprvé“, pro jejího partnera, známého scenáristu Petra Kolečka (35) o žádnou novou zkušenost nešlo – má totiž už dva potomky z předchozího vztahu. Na sociálních sítích jsou však ze svého uzlíčku štěstí oba dva jaksepatří naměkko.

„Všem maminkám obrovský respekt! Takovou zkoušku jsem zatím nezažila… Vnitřní stres střídá radost a naplnění! Není nic mocnějšího než být máma,“ nechala se slyšet Aneta. Ta se aktivně dělí se svými příznivci o množství dojemně krásných fotografií mapujících její rodičovství.

„Dnes bylo krásné počasí, tak jsme už vyrazili na vzduch,“ svěřila se také Miss 2009 na instagramu s tím, že se na každou společnou vycházku hrozně těší, a svá slova doplnila fotkou, na níž hrdě veze kočárek se svým novorozencem. Jeden detail na onom snímku však všechny okamžitě zaujal. I když Aneta přivedla na svět synka, je dosti neobvyklé, že kočárek, v němž chlapečka veze, není nijak veselý anebo typicky modrý, ale má barvu moderní, i když pro někoho morbidní… „Černá pro mě stále vede, takže pro mě jasná volba,“ vysvětlila okatá brunetka.

Byť je černá barvou pro miminko notně neobvyklou, u svých fanoušků si díky ní získala plusové body. „Je to prostě elegance,“ zaznívá v komentářích, pročež mnozí vysekli Vignerové poklonu i za to, že jenom krátce poté, co se vrátila se synkem z porodnice, vypadá naprosto báječně – tím spíše, že se netajila faktem, že během těhotenství přibrala neuvěřitelných 22 kilogramů. „Bože, takhle bych taky chtěla vypadat týden po porodu!“ povzdechla si například jedna mladá maminka při pohledu na Anetiny štíhlé nožky.

Je však trošku ironií, že například Eliška Grabcová (29), životní partnerka zpěváka Václava Noida Bárty (39), naopak schytala brutální kritiku, když oblékla dcerku Elišku (3 měsíce) do černé barvy. Kdežto u Anety je černá značkou vkusu… Jak se zdá, jejich fanoušci mají dost odlišný pohled na to, jak by měly celebrity strojit své potomstvo!

VIDEO: Těhotná Vignerová s Kolečkem na plese: Na porod se ještě necítím 

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Vignerová s Kolečkem na plese: Na porod se ještě necítím. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
91 fotografií