Svými fotkami se v poslední době chlubí už jen výjimečně a má pro to i své důvody. „Obdivuju holky a ženy, který jsou ke konci těhotenství schopný oblíct se do něčeho, co vypadá jako opravdový oblečení a nejsou to legíny s dlouhým trikem. Nechápu to, nemám na to energii a vlastně se mi nikomu nechce dokazovat, že jsem hezká,“ svěřila se vítězka jedné z řad Tváře Berenika Kohoutová.

Těším se, až se vrátím ke svý ženskosti. Je neuvěřitelný, že v sobě dokážeme nosit život a pak ho přivést na svět. Jo, to mi připadá jako nejvíc ženská věc na světě. Ale nebudu lhát, nepřipadám si teď ani hezká, a už vůbec ne sexy. Těším se do svýho těla!“ přiznala upřímně. Berenika ale nelení a i ve svém požehnaném stavu se společně se svým partnerem, reklamním textařem Kryštofem Kubínem (33), zvládla přestěhovat do nového domu za Prahou.

Poslední chvíle před porodem si užívá Aneta Vignerová. „Tady je mi poslední dobou nejlépe, zalezu s knížkou a koblihou a je mi krásně. Pyžama teď ocením nejvíc,“ pochlubila se fotkou z postele těhotná modelka, která své první dítě – syna – čeká se scenáristou Petrem Kolečkem (35).

VIDEO: Těhotná Vignerová s Kolečkem na plese: Na porod se ještě necítím.

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Vignerová s Kolečkem na plese: Na porod se ještě necítím. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
33 fotografií