Ve druhé polovině ledna oznámila hvězda, kterou proslavil například novácký sitcom Comeback, primácké Ohnivé kuře nebo filmová komedie Účastníci zájezdu, radostnou novinu. K sotva rok a půl staré prvorozené Dorotce brzy přibude další uzlíček štěstí.

A podle toho, jak to teď v reakci na všechny gratulace herečka s odstupem několika dní popisuje, šlo o početí možná i plánované. „Stejně si ale myslím, že ze začátku těhotenství by se mělo hlavně gratulovat budoucímu tatínkovi... To on přece vykonal tu nejdůležitější práci, hodnou přesného cílení a intenzivního soustředění. Pak je to chvilku na vesmíru a přírodě, která udělá ty zázraky, a až teprve pak začíná pěstovat maminka,“ popsala Kristýna poeticky proces tvorby nového života.

Jak herečka přiznává, prvotní průběh těhotenství ale nebyl zrovna pohádkový. „Musím tedy podotknout, že tentokrát byl ten zázračný začátek hodně krušný. Psychicky, fyzicky, energeticky, emočně. Ale evidentně pěstuji silného jedince, jelikož to všechno ustál,“ svěřila se.

Asi aby předešla zbytečným, avšak nejčastějším otázkám, rovnou na ně předem odpověděla. „Co to bude, nevíme, jak se bude jmenovat, nevíme, a kdy se narodí, je relativní a nevíme,“ sdělila přímočaře Kristýna Leichtová, a aby potěšila své příznivce, přidala ke komentáři fotku v černém negližé a sexy podvazcích.

VIDEO: Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie!

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
56 fotografií