To je radosti! Prvorozené Dorotce ještě není ani rok a půl a už se může těšit na sourozence. Herečka Kristýna Leichtová s partnerem Vojtěchem se totiž na instagramu pochlubila všeříkajícím snímkem z ultrazvuku.

„Životní postoj hodný respektu! Těšíme se,“ popsala vcelku stroze, přesto trefně ultrazvukový snímek, na němž je v děloze vidět malý tvoreček s ostentativně zdviženou ručičkou s plně vyvinutými všemi pěti prstíky.

S tím, že by ráda měla další dítě, se ostatně hvězda Comebacku či komedie Účastníci zájezdu nikterak netajila. „Necháváme to na osudu. Jak se rozhodne, tak to bude. Jsme stvoření k tomu, abychom ty děti dělali, tak na co čekat. Když už to tělo přestává být mladé,“ řekla pro Super.cz před časem Kristýna Leichtová. A jak řekla, tak tomu dnes je.

Oznámení radostné noviny vzbudilo ohromnou vlnu dojetí zejména ze strany dalších celebrit. „Ooooo, to je krása!“ nepřímo pogratulovala hvězda Ordinace a Vyprávěj Andrea Růžičková (35), která se jen před pár týdny také stala maminkou druhého syna Jáchyma. „Wow!!! Gratuluju! Neuvěřitelný,“ napsala herečka Sandra Nováková (37). A nechyběli ani gratulanti z mužských řad. „Jeeeeje,“ komentoval stručně s velkým množstvím přejících smajlíků představitel seriálového Martina Maléře z Ulice Tomáš Dastlík (44).

VIDEO: Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie!

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
72 fotografií