I přes svůj požehnaný stav se Berenika Kohoutová společnosti nestraní. Bez doprovodu si to přihasila na otvíračku nové restaurace v centru Prahy a téměř dvě hodiny se zdržela u stolu s kolegy.

Herečku o víkendu čeká velké stěhování z Prahy. „Stěhovat se budeme teď o víkendu a příští týden a já budu vybalovat všechny krabice. Už z toho mám docela nervy. Ale těším se. Stěhujeme se z centra mimo Prahu do většího a pak budeme ještě rekonstruovat zbytek. Je to na víc fází. Už jsem z města unavená a tíhnu k přírodě čím dál tím víc,“ řekla pro Super.cz těhulka.

Berenika si jako zpěvačka vysloužila nominace na Anděly a hodně ji to dojalo. „Jsem ohromně vděčná, šťastná, těhotná, unavená, jsem momentálně mimo veškerý kategorie a díky za to. Prosimvás. Poslechněte si novou desku Vladimíra Mišíka. Je nádherná. A skladba Jednou, která je se mnou nominovaná, je prostě doják. Dneska je všechno doják. A já snad budu schopná na ty Anděly i jít a vypadat tam poprvé od porodu jako normálně oblečenej člověk, co se normálně baví s lidma o normálních věcech. No anebo se na to budu koukat v televizi a budu kojit,“ pochlubila se na sociální síti úspěchem Kohoutová.

VIDEO: Kohoutová vystavila potetované bříško! Co řekla o těhotenství?

Video
Video se připravuje ...

Kohoutová vystavila potetované bříško! Co řekla o těhotenství? Markéta Reinischová

Fotogalerie
48 fotografií