Berenika Kohoutová, která společně s Janem Cinou (31) přinesla divákům Studia Dva oblíbenou pohádku Šíleně smutná princezna v muzikálově-divadelním zpracování, se stala skutečně „šíleně smutnou“. Dojalo ji totiž jedno z posledních představení, kterého se účastnila! „Dneska poslední moje nejvíc milovaná Šíleně smutná princezna. Jako né úplně poslední, ale stejně je to doják. Takže já se normálně dojímám,“ přiznala na instagramu.

Dcera spisovatelky Ireny Obermannové (57), která byla notnou dobu na pranýři kvůli zveřejnění svého údajného intimního vztahu s bývalým prezidentem Václavem Havlem (†75), by patrně už dlouho nedokázala pod princeznovskými šaty skrývat stále větší těhotenské bříško. Mladá umělkyně je totiž v jiném stavu a co nevidět očekává narození svého prvního dítka se svým partnerem Kryštofem (33), s nímž se dala dohromady právě v tomto muzikálu.

„Spadla do toho“ zcela nečekaně (nedlouho předtím ještě tvrdila, že na miminko nespěchá a dává věcem volný průběh) a mimochodem jenom rok poté, co se rozvedla s filmovým producentem Pavlem Čechákem (44), bývalým manželem herečky Tatiany Vilhelmové (41). Divadelnický svět je zkrátka pořádně zašmodrchaný!

„Měli jsme štěstí to s Vámi ještě stihnout. Super představení,“ rozplývali se fanoušci, kteří ještě stihli Bereničinu poslední alternaci (anebo jednu z posledních). „Celé dnešní představení bylo speciální, půlka stojícího divadla o tom jen svědčí,“ shodují se jejich názory.

„Na prknech sice budete chybět, ale čeká vás nádherné období,“ utěšují herečku, která se v požehnaném stavu dost změnila – místo své typické laciné provokace à la hluboké dekolty a sexuální pomůcky nyní ukazuje na sociálních sítích spíše jen těhotenský pupík…

VIDEO: Kohoutová vystavila potetované bříško! Co řekla o těhotenství?

Video
Video se připravuje ...

Kohoutová vystavila potetované bříško! Co řekla o těhotenství? Markéta Reinischová

Fotogalerie
54 fotografií