Hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 i show Tvoje tvář má známý hlas na instagramu ukázala fotku, na níž má na sobě červené šaty, v nichž už se jasně rýsuje její rostoucí těhotenské bříško. Před sebou má navíc hromádku roztomilých hadříků. Vzhledem k tomu, že převládala červená barva, vypadá to, že miminko bude podle všeho holčička.

„Je to prostě nejvíc ňuňu a kdo řiká, že ne, lže,“ napsala ke snímku a doplnila ho spoustou srdíček Berenika. Ta už vybírala pro svého nenarozeného potomka první oblečky a přiznala, že když už byla v tom, koupila i něco pro sebe - ostatně jako každá správná ženská. „Spoustu svetrů a tyhle boží šaty například,“ vyjmenovávala Kohoutová, co si pořídila.

Shodou okolností byla ve stejnou dobu jako ona těhotná i její kamarádka, kolegyně a bývalá švagrová Marika Šoposká (30), která už se nedávno pochlubila, že porodila chlapečka. Berenice, která je nově muzikálovou představitelkou čarodějky Saxany, nyní příspěvek nadšeně okomentovala: „Jeee, budou mít s V stejný lacláče, tak můžou morfovat!“

Písmeno V přitom značí jméno jejího druhého potomka Vincenta. Kromě něj má ještě staršího chlapečka Benedikta. Oba má představitelka Bibi z Ordinace se zvukovým inženýrem Petrem Čechákem (44). Právě za jeho dvojče Pavla byla dříve vdaná Kohoutová, ovšem před rokem se rozvedli a nyní brunetka září po boku partnera Kryštofa, s nímž čeká první ratolest.

VIDEO: Kohoutová vystavila potetované bříško! Co řekla o těhotenství?

Video
Video se připravuje ...

Kohoutová vystavila potetované bříško! Co řekla o těhotenství? Markéta Reinischová

Fotogalerie
51 fotografií