Během tanců mají mezi sebou skvělou chemii, ale očividně k sobě mají blízko i v soukromí. Několikrát už se spekulovalo, že spolu něco mají, nedávno pak byli dokonce nachytáni, když spolu trávili tři hodiny v penzionu. Přitom jsou oba zadaní jinde... 

Není divu, že si už všichni šuškají cosi o milostném románku Koukalové. K situaci se nyní vyjádřil i manažer někdejší vrcholové sportovkyně a dohady o aférce se snažil popřít. „Ty vztahy ve StarDance jsou na hraně blízkého přátelství, které tam mají všechny páry," vysvětloval ve vyjádření pro Extra.cz Václav Kořán. Ovšem jeho další slova působí trochu vyhýbavě: „Že by spolu měli Gabriela a Martin poměr, nemůžu potvrdit, ať je mezi nimi cokoliv, týká se to jen jich.“

Pokud by ale mezi nimi přece něco bylo, jistě by se to do jisté míry týkalo i dosavadního manžela Gabriely, badmintonisty Petra Koukala (33). Ten se ale zatím k ničemu nevyjádřil a za svou ženou podle všeho stojí. „Tím, že mám blízko k Petru Koukalovi, kterého znám, tak rozhodně můžu říct, že nevím o tom, že by měl doma rozvodovou krizi,“ podivuje se nad informacemi o rozpadlém vztahu manažer Koukalové.

A jak vysvětluje noční dostaveníčko tanečního páru ze StarDance? „V tom kolotoči StarDance páry sdílejí bydlení na penzionech, které jim platí Česká televize. Vím aspoň o dalších třech párech, které i mimo tréninky tráví čas spolu, a ano, Gabču s Martinem v penzionu nafotili s tím, že šli do penzionu a po pár hodinách vylezli,“ popisoval situaci Kořán.

„Můžeme akorát spekulovat nad tím, co se tam dělo a nedělo, to je tak celé,“ řekl pro Extra.cz trochu nejasně a situaci tak moc neuklidnil. „Rozhodně to není o tom, že by si spolu někde zaplatili privát,“ dodal ještě na vysvětlenou.

VIDEO: Hrad zveřejnil dopis vdovy Gottové! A Koukalová po StarDance zmizela

Video
Video se připravuje ...

Hrad zveřejnil dopis vdovy Gottové! A Koukalová po Stardance zmizela Barbora Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
48 fotografií