Třeštíkové a jejímu tanečnímu parťákovi Tomáši Vořechovskému (26) se stal ve StarDance osudným jive. V pátém kolem tak museli soutěž opustit a známá spisovatelka se netajila tím, že ji někteří lidé zklamali. Kritická porota, jak se šuškalo, to prý však nebyla.

„K porotě jsem nebyla nikdy kritická. Všechno si beru spíš vždy na sebe... Když porota řekla, že jsem to udělala špatně, tak jsem to brala jako fakt. Jenom, co jsem tvrdila, bylo, že to bylo od začátku hrozně demotivující. Já jsem do soutěže nastupovala s takovou láskou a elánem a trošku mě to vlastně demotivovalo, ale to nebylo nic namířeného proti porotě,“ vysvětlila v pořadu Výzva na TV Seznam spisovatelka, jak myslela svá slova ohledně přísné a hodně kritické poroty.

„Pro mě to bylo velké lidské zklamání ve StarDance. Jsem už ve věku, kdy nemám potřebu se s každým bavit nebo si ho připustit k tělu, prostě si vybírám lidi, se kterými se chci bavit,“ řekla Třeštíková v živém streamu ČT po svém vypadnutí. Jak tato slova myslela? „To nebylo namířeno na žádného tanečníka, to vůbec. My jsme byli strašně skvělá parta... Stejně tak to nebylo namířeno vůči porotě. Bylo to vůči jiným lidem, které nebudu jmenovat. S těmi jsem si to vyřešila osobně a pojmenovala jsem ty věci, který mě zklamaly. Za sebe mám čistý stůl v tomhle směru,“ otočila Třeštíková.

Po celou dobu soutěže byla ale nejvíc kritická sama k sobě. „Myslela jsem si, že se naučím líp tančit. To jsem ze sebe byla zklamaná. Myslím si, že jsem tomu strašně moc dala a měla jsem výbornýho tanečního partnera, který uměl se mnou pracovat, uměl mě vést. Byl pro mě přirozenou autoritou a od první chvíle jsme si strašně sedli. Ale já sama ze sebe jsem byla zklamaná. Ale já jsem na sebe hrozně přísná v životě...,“ přiznala Radka s tím, že vysoké nároky pak obvykle má nejen na sebe, ale i na ostatní, z čehož vyplývá její „kritizovaná kritika“. Jak ale dodala, účasti rozhodně nelituje a rozhodně jí soutěž hodně dala.

VIDEO: Karel Vágner o Jakubovi ve Stardance: Proč se na syna nechodí dívat?

Video
Video se připravuje ...

Karel Vágner o Jakubovi ve Stardance: Proč se na syna nechodí dívat? Hana Höschlová, Jan Jedlička

Fotogalerie
40 fotografií