Poté, co se vypnuly kamery, se řada hvězd ze StarDance sešla v jednom lokálu v Praze. Ovšem zdánlivě největším problém podle fotek bylo se vůbec namačkat i s věcmi a dárečky od diváků do aut a někam se přesunout.

Afterparty si nenechal ujít například rybář Jakub Vágner (37), který měl v pátém kole silnou oporu v publiku v podobě hned několika půvabných dam, včetně své sestry Terezy (27). Ovšem všechny krásky pak jako pravý gentleman nechal nastoupit do auta jako první. Možná mu i ujely, protože když nastal čas se rozloučit, kráčel ulicí od hospody úplně sám. Podobně osamocená byla Veronika Khek Kubařová (32), která měla přitom na StarDance manžela. 

To někteří jejich kolegové chodili spíš ve dvojicích či skupinkách, a tak někdy došlo i na nějaké ty něžnosti. Společnou cestu měli zřejmě Jan Onder (34) s taneční partnerkou Matouše Rumla (34) Natálií Otáhalovou, jelikož odcházeli spolu... Dorazila například i první odpadlice letošního ročníku Nora Fridrichová (42), která se tak opět sešla se svým tanečním partnerem Janem Kohoutem. Když už se připozdívalo a ona sedala do taxíku, ještě si s ním stihla vyměnit políbení na tvář.

Poměrně překvapivá byla ale účast manžela Gabriely Koukalové (30) Petra Koukala (33), který na přímých přenosech StarDance nikdy svou ženu z publika nesleduje, ačkoliv oba tvrdí, že nechybí na žádné generálce a přímo v hodinu H v sále není, aby nenosil smůlu. Na afterparty si ale čas udělal a delší dobu se na ulici bavil s jakousi dvojicí mužů.

Posléze zaplul dovnitř za Gábinou. Nakonec spolu manželská dvojice také odjížděla, jak by se ostatně i slušelo. Ovšem zatímco sportovkyně už (ne)trpělivě čekala na ulici vedle přistaveného vozu, manžel si dával bůhvíproč trochu na čas. Přece jen pak ale dorazil a do auta s párem usedla ještě další osoba.

VIDEO: Trápení rybáře Vágnera ve StarDance: Podpatky a napěchovaný rozkrok! 

Video
Video se připravuje ...

Trápení rybáře Vágnera ve StarDance: Podpatky a napěchovaný rozkrok! Markéta Reinischová

Fotogalerie
236 fotografií