„Tak jo, už trénujeme! Výraz mluví za vše!“ napsal představitel popleteného Lexy z veleúspěšného sitcomu Comeback alias Matouš Ruml na svůj instagram a připojil fotku, na které vypadá… inu, řekněme, že poněkud perplex. „Já se zatím pomalu zahřívám. Dost mě brzdí kolega mozek, který nedává ty správný impulzy do správný končetiny, ale kolegu srdce to baví… Ale hlavně je to s Natálií Otáhalovou sranda. Myslím, že se máte na co těšit…“ slibuje sympatický herec a zároveň trojnásobný tatínek.

Není o tom pochyb, podle videí, které visí v instastories Rumlovy taneční partnerky, se dvojice skutečně zatím tancem baví. „Jsi šikula, takže to zvládneme,“ ujišťuje Rumla kudrnatá Natálie.

Také Ondřej Ládek, známější spíše pod svým uměleckým pseudonymem Xindl X, se skrze své sociální sítě pochlubil, jak mu to na parketu společně s tanečnicí Markétou Dostálovou sluší. „Poslední trénink týdne úspěšně za náma. Teda pokud se slovem úspěšně dá označit to, že mi asi upadnou nohy i záda…“ stýskal si na instagramu rozbolavělý interpret hitů V blbým věku nebo Chemie. „Ale jinak super! To jsem teda zvědavej, jak budu o víkendu tančit na pódiu,“ dodal v narážce na svůj víkendový koncert.

Bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová (29) jak na svém profilu na instagramu, tak i na facebooku sdílela vysmátou fotku z prvního tréninku. Kromě mnoha povzbuzujících příspěvků si musela od svých followerů vyslechnout i daleko kousavějších poznámek. „A knížku už jste psát začala? Nebo všechny pomluvy sepíšete, až vypadnete?“ rýpla si například jedna dáma, a další muž si přisadil: „Ale na tohle tě lýtka nebolí, že?“, odkazuje na neslavný konec její slavné kariéry. Tehdy přestala závodit údajně kvůli chronickému přetížení achillovek a následné bolesti lýtkových svalů.

Spisovatelka Radka Třeštíková (38), autorka úspěšného románu Bábovky, zase svým příznivcům ukázala, jak se uklízí v tanečním sále, kde se zrovna chystá trénovat po boku usměvavého tanečníka Tomáše Vořechovského. „Vyleštěno, děkujem, pánové, teď už je to na nás,“ napsala manželka fotografa Tomáše Třeštíka, syna známé režisérky Heleny Třeštíkové (70). Na velice povedené momentce ještě uklízeči neskončili svou práci a přitom se už vedle nich mladý tanečník rozcvičuje.

Kromě této čtveřice se hodlá o titul krále parketu porvat ještě youtuber Karel Kovář (22) alias Kovy, herci Miroslav Hanuš (56) a Veronika Khek Kubařová (32), moderátorka Nora Fridrichová (41), zpěvačka Tonya Gravesová (49) a rybář Jakub Vágner (37), ti si však své tréninky prozatím nechávají pro sebe…

VIDEO: Natočí yoububer Kovy o svém tréninku vlog?

Video
Video se připravuje ...

Další hvězda StarDance zveřejněna: Zatančí slavný český youtuber! Česká televize

Fotogalerie
70 fotografií