Oba jsou tváří taneční soutěže už od roku 2006, kdy se poprvé objevila na obrazovce. „Když jsem nabídku před třinácti lety přijímala, tak jsem netušila ani to, že bude druhý ročník. Dnes je StarDance mou srdeční záležitostí,“ svěřila Blesku Kostková. „Moc se na to naše jubileum těším,“ prozradil její parťák Eben.

Ostřílený moderátor se letošních změn nebojí. Některé dokonce nadšeně vítá jako zpestření. Podle něj budou přínosem pro diváka. „Moc se těším na nové porotce, kteří budou jistě velkým oživením celého formátu, navíc je oba znám a vážím si jich,“ prohlásil o Richardu Genzerovi (52) a Janu  Tománkovi (48), kteří nahradí Radka Balaše (53) a Václava Kuneše (44).

To je skvělé, že tam s námi bude i Geňa! Zrovna jsem s ním mluvila a... Nic mi neřekl!“ radovala se Kostková. „Richard Genzer je vtipný člověk, dokonce velmi vtipný, nehledě na to, že je také erudovaný. V této soutěži by u porotců nestačilo být pouze populární. Porotce musí vědět, o čem mluví, a to Richard jako tanečník přesně ví,“ svěřil Blesku svůj názor Eben.

Chválou nešetřil ani na druhého porotce. „Jan Tománek si prošel třemi ročníky StarDance a navíc je  majitelem taneční školy, takže i on je skvělou volbou do poroty. Už se na ně na oba moc těším,“ uzavřel moderátor.

VIDEO: Další hvězda StarDance zveřejněna: Zatančí slavný český youtuber!

Video
Video se připravuje ...

Další hvězda StarDance zveřejněna: Zatančí slavný český youtuber! Česká televize

Fotogalerie
83 fotografií