Přestože (anebo právě proto?) se v médiích poslední dobou objevují spekulace o rozchodu někdejší modelky Vlaďky Erbové a jejího přítele, hokejisty Michala Gulašiho, sama Erbová situaci za zavřenými dveřmi nikterak nekomentuje. Rovněž se jí nechce mluvit ani o bývalém manželovi Tomáši Řepkovi (45), který koncem května nastoupil na dva a půl roku do vězení.

A to ani poté, co na ni společně se svou přítelkyní, moderátorkou Kateřinou Kristelovou (39), ušil velice nepříjemný podvod s pornoinzeráty. „Bylo to hrozně těžké období. Když o sobě něco čtete, čte to vaše dcera, máma i babička… V tom momentu nejvíce trpíte,“ prohlásila pro Top Star magazín Erbová.

Dnes už vůči Řepkovi necítí žádnou zášť. Vlastně necítí vůbec nic… Na rozdíl od Řepky, který na ni neváhal plivat špínu ani těsně předtím, než šel za mříže. „Je mi jedno, že stráví ve vězení následující dva a půl roku. Nemám tam už žádné emoce. Už je ani nemůžu mít. Nikdo nebyl v mé kůži. Nikdo neviděl, jak se každou středu klepu u terapeuta a prosím ho o cestu kudy,“ říká Vlaďka Erbová.

Byl to právě terapeut a její právní zástupkyně, kteří ji v nejtemnějších časech dokázali podporovat a dali jí naději, byť v ni už ona sama přestávala doufat. „Nevěřila jsem tomu, že se někdy opět dostanu do situace, kdy na mě veřejnost nebude ukazovat prstem,“ říká nyní s hořkostí.

Přestože manželství s někdejším kontroverzním fotbalistou a nynějším kriminálníkem Řepkou se snaží hodnotit jenom kladně, jedné věci lituje: že tenhle vztah vůbec kdy začala. „Ten člověk kdysi přišel do mého života a já jsem se do něj zamilovala. Zažila jsem s ním spoustu krásného. Na naše manželství nevzpomínám ve špatném, a tak si ho chci zachovat. Nejvíce mě to všechno mrzí kvůli dětem. Nevdávala jsem se s myšlenkou, že se budu jednou rozvádět. Nerodila jsem děti proto, abych je vychovávala sama. Ale vždycky přijde ten moment, kdy děti přijdou a zeptají se ‚Maminko, kde je táta? Co dělá a proč se neozval a nepřijel?‘ Tyto otázky tu prostě jsou.“

Rozpadem vztahu podle ní trpí nejenom syn Markus (7), kterého si pořídila s Řepkou, ale i dcera Viktorka (13). Ta si totiž náhradního tatínka velice oblíbila. „Styděla jsem se před vlastní dcerou. Vyčítala jsem si, že jsem k ní na osm let pustila člověka, kterému říkala tati‘. A ten člověk pak přijede a ani ji nepozdraví,“ posteskla si. „Bývalý manžel je pro mě uzavřená kapitola. Jestli se ale někdy ukáže a bude chtít být tátou svému synovi a náš syn ho k sobě pustí, cestu mu nikdy křížit nebudu.“

VIDEO: Sexy focení Vlaďky Erbové

Video
Video se připravuje ...

Sexy focení Vlaďky Erbové Ondřej Rybár, hudba: Jay Beck & Sqeepo - Yellow glasses

Fotogalerie
37 fotografií