Zuzana Belohorcová se jako každá správná pyšná maminka rozplývá nad talentem své dcery Salmy a chtěla se podělit i na sociální síti. Zdánlivě nevinné video, ve kterém devítiletá Salma rapuje jako americká hvězda Cardi B (26), ale zvedlo ze židle velké množství jejích fanoušků. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

NO COMMENT🔝✔️ @salma.hajek 🎶🎤 @iamcardib 🎼#iamcardib #cardibvideos #belohorkalifestyle #salmahajek #nowordsneeded🖤

Příspěvek sdílený Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova),Čen 8, 2019 v 3:18 PDT

Nelíbí se jim, že má dívenka dlouhé nehty, namalovanou pusu a navíc není v autě pořádně připoutaná. „Holčička je super, ale je to holčička a ty nehty a namalovaná pusa??! Divný! Je to nutný? Jsem stará škola,“ podivuje se na instagramu Belohorcové v komentářích maminka Lucie. „Já osobně si prostě myslím, že na to děti mají čas, děti jsou děti,“ přitakává Veronika. 

I přesto, že se vyjadřovat nemusela, bývalá moderátorka Peříčka, která byla velkým množstvím negativních komentářů překvapena, se rozhodla celou situaci vysvětlit. „Dovolili jsme s manželem Salmince nalepovací nehtíky, když skončí škola. Proboha, vždyť v dnešní době si nalepovací nehtíky lepí každé druhé dítě v jejím věku. Doba se posunula, tak nebuďme úzkoprsí,“ nenechala si Belohorcová nic líbit.

Nutno podotknout, že když většina fanoušků zjistila, že se jedná pouze o nalepovací nehty a ne umělé, dokázali se ve většině případů nad celou situaci povznést. Mnohem závažnější pak byla debata ohledně použití bezpečnostního pásu v autě. „Už chybí jen pořádně použít bezpečnostní pás,“ rýpla si do slovenské krásky fanynka Lucie. Ve videu má totiž Salma na zadním prostředním sedadle zapnutý pouze spodní pás, ale ten přes tělo nepoužila. 

„Jééj, to máme vždy, ale na tu chvilku (byli jsme na vedlejší cestě bez provozu) si to dala tak, aby se mohla víc hýbat,“ rychle přispěchala s odpovědí Belohorcová. Moc s ní ale nepořídila. „I při malé rychlosti se může stát fatální chyba, ale s následky pak musí žít každý sám,“ neváhala s reakcí fanynka.

Celá situace se slovenské moderátorky nesmírně dotkla a byla ráda za každou pozitivní zprávu, kterou jí později fanoušci napsali. „Jsem nesmírně ráda, že je mezi námi tak velké množství přejících, dobrosrdečných a normálně rozmýšlejících lidí,“ dodala k incidentu Belohorcová.

VIDEO: Belohorcová si v Česku nechá opravit „zhuntované“ tělo po dětech. Půjde pod narkózu.

Video
Video se připravuje ...

Belohorcová si v Česku nechá opravit „zhuntované“ tělo po dětech. Půjde pod narkózu. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
50 fotografií