Když se někdo z fanoušků Diany Kobzanové dnes podíval na její Instagram, mohl mít pocit, že se mu rozbil mobilní telefon, anebo se vyděsil, jestli se jí něco nestalo. Modelka totiž místo klasické fotografie sdílela pouze černý čtverec. Dvojnásobná maminka se ale pouze rozhodla vyventilovat své pocity ohledně výchovy.

„Dneska jsem se rozhodla, že až uložím děti, uklidím koupelnu po koupání, celou kuchyň, vyndám a složím hadry ze sušičky, připravím Elle uniformu do školky na ráno, předpřipravím si večeři pro Froldu (je na zápase), předpřipravím Elle svačinu a oběd do školky, sesbírám drobky, utřu přesnídávku ze zdi, podlahy a židličky, srovnám hračky, vyleštím všechny povrchy v blízkém i dalekém okolí, konečně si taky odlakuju nehty... sednu si, načechrám vlasy, našpulím a vyfotím nějaký hezký selfie - ala dvě malý děti, no problem. Nejde to...," popisuje půvabná blondýna svůj denní program. 

Kobzanová, která se kvůli svému partnerovi, hokejistovi Michaelovi Frolíkovi (30), usadila v Kanadě, nekompromisně kazí iluze všem nastávajícím maminkám. „Všem, co čekají druhé dítě a doufají, že to nebude tak šílené, jak všichni tvrdí, JE! Vypadám, jako by se po mě proběhlo stádo dětí tam a zpátky."

Modelka také naznačila, že ani v intimním životě to teď s hokejistou nemají úplně ideální. Prosím vás, šu**ní je fakt jen pro ty, co jsou na tohle připravený. P.S. porucha není na vašem chytrém telefonu," dodala prostořeká Kobzanová.

Možná by pomohlo, kdyby děti na chvíli odložila na hlídání a se svým partnerem odletěla načerpat energii někam na dovolenou. Koneckonců to přiznala i sama modelka. „Pomoc! Já chci taky na Bali," rýpla si do svých slavných kolegyň, které se předhánějí v tom, která z nich zašle nejvíce sexy fotku z ráje.

VIDEO: Roztomilost největší: Dcera Kobzanové s tatínkem Frolíkem zpívala písničku v angličtině

Video
Video se připravuje ...

Roztomilost největší: Dcera Kobzanové s tatínkem Frolíkem zpívala písničku v nagličtině Instagram/Diana Kobzanová

Fotogalerie
77 fotografií