Jak se zdá, modelka Diana Kobzanová se opravdu nenudí. Se svými zážitky z rodinného života s dcerou Ellou a přítelem Michalem Frolíkem se poctivě svěřuje na sociální síti. Její fanoušci aspoň ví, že i u modelky doma je to takové jako všude jinde.

Fialkové botičky se staly Elle osudnými.
Autor: Instagram/Diana Kobzanová

„Dajanko, Ellinka má moc pěkný botičky... Nebude z nich mít puchýře, když nemá ponožky,“ přepisovala Kobzanová konverzaci mezi ní a Frolíkem. „Michálku, Ellinka je po mně..., ne princezna po tobě. Proč by měla mít puchýře, když ta bota je krásně měkká a pohodlná?!?! Tak snad vím, do čeho ji obouvám, ne?! Oči v sloup a mrmlání si pod kníra, že on mě tak bude poučovat,“ popsala Diana.

A jak jinak, na závěr na svoje komentáře doplatila jak Diana, tak hlavně malá Ella, které se puchýře opravdu udělaly. „Finále, nesu Ellu na zádech, (náplasti nechtěla ani za Boha) a pan Frolík luxusní a pohodlný botičky v ruce. A ještě jsem se musela omluvit. OBĚMA,“ popsala dlouhonohá kráska, která o svůj ostrý jazyk rozhodně za léta života v Calgary s přítelem hokejistou nepřišla.

Video
Video se připravuje ...

Kobzanová v talk show: O nevěře v těhotenství! Srovnal se, ale tlak stále trvá. Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
51 fotografií