Sexy plavovláska Zuzana Belohorcová, kterou si čeští diváci jistě velice dobře pamatují z dob, kdy jakožto „učitelka sexu" moderovala lechtivý pořad Peříčko, pozvala do Miami, kde žije jako žena v domácnosti, své rodiče. Není to poprvé, co na instagramu ukázala pár, kterému vděčí za svůj život. Ale až selfíčko s její maminkou odhalilo, jak moc si jsou tyhle dvě ženy podobné!

Mají úplně stejný úsměv, stejně modré oči, stejný nos i tvar obličeje. Její maminka zkrátka musela zamlada vypadat úplně stejně jako Zuza. Ta bude zase v jejím věku její kopií. Podědila nejspíš dobré geny... Kromě toho si je tahle rodačka ze Žiliny se svou maminkou skutečně velice blízká, fotku totiž opentlila hashtagy „nej maminka na světě", „velký vzor" a „velká motivace". Ostatně nikdy se netajila tím, že její rodina pro ni znamená úplně všechno.

Rodiče za ní na Floridu ostatně přilétají každý rok, alespoň na dva či tři měsíce, vždy ve stejnou dobu. Zuza s manželem a dětmi Salmou (9) a Neviem (5) se jim pobyt v „zemi neomezených možností" snaží zpestřit, jak je to jen možné. Nejen, že s nimi pravidelně navštěvují pláže, ale berou je i na výlety – letos společně například navštívili Bahamy. A byli to právě dědeček s babičkou, kdo Belohorcové hlídal děti, zatímco ona si jela užívat s manželem valentýnské romantiky na Havaj…

Pro blondýnku, která se může pochlubit (a také se často chlubí) výstavním silikonovým poprsím, jsou tyhle výlety do USA poděkováním rodičům za všechnu lásku, starostlivost a obětavost, kterou od nich za ta léta dostala. „Za to všechno, co jste mi v životě dali… Jsem ráda, že vám aspoň tímhle málem mohu vrátit co, co pro nás děláte,“ rozněžnila se u jedné fotky na sociální síti.

VIDEO: Zuzana Belohorcová vyvedla své rodiče: Neuvěříte, jak ve svém věku dovádějí! 

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová vyvedla své rodiče: Neuvěříte, jak ve svém věku dovádějí! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
34 fotografií