Po skončení Výměny vyšlo najevo, že Lucka s Radkem už spolu nejsou. „S přítelem jsme se rozešli, už jsme nemohli k sobě najít cestu. On chtěl jít za něčím lepším, našel si partnerku,“ svěřila pro TN.cz Lucie, z níž byl náhradní partner v reality show poměrně zoufalý, když mu všechno odkývala, ale nic neudělala.

Navíc druhá maminka Štěpánka objevila v její domácnosti nepořádek a vyděsily ji i zcela černé zoubky malé Lucčiny dcerky. „Vanese budou v září spravovat zoubky, takže už je bude mít v pořádku," řekla na toto téma Lucie s tím, že se Štěpánkou navíc zůstala v kontaktu. Občas si prý napíšou na sociální síti, zatím se ale znovu nesetkaly.

Co se týče nové lásky, Lucie prozatím štěstí neměla. „Já jsem zůstala sama, vztah nevyhledávám. Nejdřív potřebuju dát do kupy holky, časem sebe a pak až to přijde, tak třeba navázat nějakej novej vztah," řekla v rozhovoru a dodala, že se od natáčení v lecčem změnila k lepšímu. „Měla bych se víc starat o děti a nemyslet jen na sebe nebo na přátele. Snažím se jim věnovat víc péče, aby se holky měly líp než před Výměnou.“

VIDEO: Výměna manželek: Špína a černé zuby!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Špína a černé zuby! TV Nova

Fotogalerie
20 fotografií