Herec a bavič Jiří Krampol, který minulý rok získal dokonce od prezidenta Miloše Zemana (74) státní vyznamenání, v posledních dnech rozhodně nemá moc důvodů k úsměvu. Stav jeho manželky Hany se sice od kolapsu na počátku března zlepšil, rekonvalescence, která ji čeká, bude ještě rozhodně náročným během na dlouhou trať. Podle Krampola ji čeká řada vyšetření, jelikož trpí nedostatkem červených krvinek, narušeným metabolismem a nepříliš funkčním imunitním systémem.

„Hanička si rozhasila imunitní systém, protože dva měsíce nejedla, místo rohlíku si dala radši cigáro,“ vysvětlil známý umělec pro Blesk. „Není teda divu, že lékaři zjistili, že má mimo jiné nedostatek červených krvinek. Víte, ona se léčí i na nechutenství. Takže když sní trochu ze snídaně, má povolené jedno cigáro, když oběd, tak druhé a po večeři třetí,“ popisuje teď její nový režim. Paní Hanka přitom byla velice silnou kuřačkou, takže je pro ni takové omezení nyní velmi těžké.

„Bude to dlouhá léčba, věřím, že se dá do kupy, chtěl bych, aby byla jako dřív…“ dodal zničený Krampol, který svou paní viděl naposledy minulou středu. Další návštěva by měla být naplánovaná na tento pátek, častější návštěvy se prý v jejím stavu nedoporučují. Krampolova Hanička totiž potřebuje spíše klid než pohled na vystresovaného manžela… „Doktoři říkají, že Hančin problém je i dlouhodobé užívání léků proti bolesti. Není to jako chřipka. Až ji pustí domů, bude se ještě muset léčit ambulantně,“ vysvětlil ještě Krampol pro Aha!.

Pro eXtra.cz však slavný herec přiznal, že by svou manželku, která je kvůli svému problematickému zdravotnímu stavu v předčasném důchodu, rád vzal už v květnu do zahraničí – chystá se totiž na soustředění Muže roku do Tunisu, a Hanka by v novém prostředí mohla výrazně pookřát a najít ztracený životní elán. Na to, aby byla bez energie, je přece ještě příliš mladá! Krampol je kvůli tomuto výletu do zahraničí dokonce ochotný odložit její následnou psychiatrickou léčbu…

VIDEO: Jiří Krampol o manželce Hance, která dál leží na JIP: Ztratila chuť žít!

Video
Video se připravuje ...

Krampol o manželce Hance, která dál leží na JIP: Ztratila chuť žít! David Turek

Fotogalerie
49 fotografií