Napřed problémy s prášky a alkoholem, teď zase v posledních týdnech přestala jíst. „Stav Hanky je opravdu velice vážný,“ potvrdil Aha! manažer a kamarád Jirky Krampola fotograf Miloš Schmiedberger (71). „Strašně zhubla, vůbec nejedla, jen kouřila a pila pivo,“ prozradil, co se v hercově domácnosti dělo poslední měsíc.

„Striktně odmítala stravu nebo Jirkovi rovnou lhala, že už jedla,“ dodal manažer. Zájem podle něj projevovala v posledních týdnech pouze o cigarety. „Neumíte si to ani představit, kouřila stovku denně. Zapalovala jako smyslů zbavená jednu od druhé,“ popsal kritickou situaci Miloš.

Není divu, že to skončilo kolapsem. Zesláblá Hanka úplně přestala komunikovat a vyděšený Krampol běžel pro souseda z domu, který pracuje jako zdravotní bratr. Ten neváhal ani minutu a přivolal sanitku. V současné době leží hercova žena na jednotce intenzivní péče a lékaři se netají tím, že má jen 30 procent naděje na přežití.

Vedle současné vážné situace jsou Hančiny dřívější zlomeniny kolena a ramene jen vleklou lapálií, stejně jako excesy s pitím a braním prášků.

VIDEO: Epicentrum s Jiřím Krampolem: Medaili mám za to, že umím lidi rozesmát

Video
Video se připravuje ...

Epicentrum s Jiřím Krampolem: Medaili mám za to, že umím lidi rozesmát Blesk TV

Fotogalerie
74 fotografií