Všichni herci na další čtené zkoušce se představení Meda, které je oslavou 100. narozenin mecenášky Medy Mládkové, zúčastnili, ale hlavní představitelka Tatiana Vilhelmová chyběla.

Táňu to velmi mrzí, ale natáčení na Moravě se protáhlo a bylo by pro ni zbytečně náročné přijet na pár hodin do Prahy a zase zpátky. Už takhle se téměř nevyspí," omluvili nepřítomnost hlavní představitelky tvůrci divadelní hry.

„Je to hrozně zavazující, protože budu ztvárňovat ženu, která žije. Mně vůbec nepřísluší, abych ji nějak soudila. Vždycky, když se hraje někdo, kdo ještě žije, tak mi to přijde takový troufalý se s ním srovnávat, protože jsem takový panáček, co se bude snažit ji jen ztvárnit. Je to obrovská zodpovědnost,“ svěřila se před časem herečka, která Mládkovou celý život obdivuje. V představení její maminku ztvární herečka Dana Batulková.

Kromě zmíněných dam se ve hře představí Jaromír Dulava, Stanislava Jachnická, Lukáš Příkazský, Kateřina Steinerová, Daniel Šváb a Václav Krátký. Premiéra bude 24. června na nádvoří Musea Kampa.

VIDEO: Vilhelmová ztvární Medu Mládkovou a její život: Je to ode mě troufalost hrát někoho, kdo ještě žije!

Video
Video se připravuje ...

Vilhelmová ztvární Medu Mládkovou a její život: Je to ode mě troufalost hrát někoho, kdo ještě žije! Tereza Kühnelová, Jan Jedlička

Fotogalerie
31 fotografií