Dříve ho životní partnerka a matka jejich pětiletého syna Lojzíka po premiérách odměňovala vášnivými polibky, teď její místo v první řadě zůstalo prázdné.

„Doufám, že bude chodit celá moje široká rodina. Bohužel jsme dostali málo lístků...“ kličkoval Dyk před dotazy na neúčast partnerky či jejich syna. „Táňa je nemocná, takže bohužel nepřišla. Ale je tady máma s tátou. Ségra mi to taky odřekla kvůli nemoci, takže jsem to různě rozházel,“ přiznal Blesku osamocený zpěvák. „Snad přijde příště...“ dodal a radši rychle zmizel do zákulisí.

Z jeho slov se dá usuzovat, že za poslední dva měsíce je Táňa častěji v ordinaci než doma. Premiéra muzikálu Legenda jménem Holmes nebyla totiž první, kterou si herečka nechala ujít. Chyběla i na srpnové premiéře filmu Důvěrný nepřítel v pražské Lucerně, kde Dykovi nezbylo nic jiného než se tulit ke krásné slovenské herečce Zuzaně Porubjakové (33).

Dřív se přitom Vojta s Táňou nemohli od sebe odtrhnout a i po osmiletém vztahu uváděli kolegy do rozpaků svými žhavými důvěrnostmi.

Že by se u nich něco dělo?!

Fotogalerie
25 fotografií